Şimdi Ara

yaş 26 ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an bi vakıf üniversitesindeyim ama uzadığı için burs kesiliyor marmara ybsye geçiş yapacağım, sizce bu bölümü okuyup yazılıma kayabilir miyim yoksa bilgisayar mühendisliği okumamanın eksikliğini hisseder miyim öyle ise sınava hazırlanacağım ve iyi bir derece yapacağımı da düşünüyorum(5k) ama muhtemelen ytü veya hacettepe gelir sıralamalar çok yükselmiş, ne tavsiye edersiniz?

• hissetmezsin gerekli disipline sahipsen. ben de 8 yıl önce ekonomi okumuş biri olarak yazılıma yöneldim. o zamanlar bu alanlar daha yeniydi ogrenmek ve kaynak bulmak bugune gore daha zordu ama aynı oranda istekli olduğunu gösterebilirsen şirketler de bu alanları keşfetmeye açıktı (ozellikle data science) bugün rekabet daha fazla artık bu alanlara yönelen çok kişi var ve popülaritesi yüksek. ama doğru planlamayla okul kazanıp okumaktansa bu alanda ilerleyip yoluna devam edebilirsin.

• marmara ybs almancada varsa almanyada rahat is bulursun teknik acidan kendini gelistirirsen ote yandan her turlu sektore girersin ort ustu maasla ve yurt disi kapisi her daim acik olur yonetim bilisim sistemleri mezununa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.