Şimdi Ara

Yaş 26 hiç kiz arkadaşım olmadı beyler ( dertleşme konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi bi pc al lole başşla cs go h1z1 felan al. yabancı dizi film arşivi yap . en sevdıgın yemeklerı ye mutlu olmak ıcın bn bunlrı yaparım sırf sevgılım olsun mutlu oluyum dıye nıye kendımı uzeyım banene yaşasın asoyallık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

İhtiyaç yok duygular salakça sadece vakit kaybı

Duygularda nedir ulan ! Bizde uzayı istila etme hayalindeyiz.

- Tigir:er

kızılb... neyse

Yaş 26 hiç kiz arkadaşım olmadı beyler  ( dertleşme konusu)

• 19 um benim de hic olmadi sonum sizin gibi olcak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MoRTaLSouL

Yaş 26 ise ve hiç sevgilin olmadıysa ya aşırı asosyaldin ya da çirkinsin.
    26 yaşındayım ve az sosyal olmama rağmen çirkin olmadığım için teklif eden kızlar oldu. Manken de değilim ama. Normalim. Evine çağıran kızlar da oldu.
    Bir kızla 2 yıl çıkıp seks yapamamıştım. Çünkü ben çıkma teklifi etmiştim. Özetle çıkma teklifi etmeyin kızlara. Sizden hoşlanan kız sizinle tanışmanın yolunu bulur zaten. Genelde sizin teklif edip çıktığınız kızlar sizle seks yapmaz. Sizinle seks yapmak isteyen kız gelip tanışacak zaten sizle. Yeter ki sosyal olun. Azgın kızlar gelir teklif eder. Dini, siyasi, kültürel yani çeşitli nedenlerle sizle seks yapmayacak kızlara çıkma teklifi edip zaman kaybetmeyin. Evlenmeden seks yapmayan kıza denk gelirsiniz sonra. Sadece öpüşen bir kızla çıkılmaz. Öyle kızı ne yapayım, oturur arkadaşla oyun oynarım daha eğlenceli. Hatta şu an yazıştığım, benden hoşlanan bir kız var ama biliyorum seks yapmaz. Yazmıyorum o yüzden. Öpüşmek için saatlerimi harcamaya değmez. Yaş 26 olmuş. Öpüşmek yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 3 Ekim 2016; 0:42:15 >

• O zaman senin paran yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

iyi bi pc al lole başşla cs go h1z1 felan al. yabancı dizi film arşivi yap . en sevdıgın yemeklerı ye mutlu olmak ıcın bn bunlrı yaparım sırf sevgılım olsun mutlu oluyum dıye nıye kendımı uzeyım banene yaşasın asoyallık

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

iyi bi pc al lole başşla cs go h1z1 felan al. yabancı dizi film arşivi yap . en sevdıgın yemeklerı ye mutlu olmak ıcın bn bunlrı yaparım sırf sevgılım olsun mutlu oluyum dıye nıye kendımı uzeyım banene yaşasın asoyallık

.d

• ben de aynıyım, çevremdeki arkadaşlar vs düzenli ilişki yaşamaya başladı. ben hala sapım.

not: yaş 23
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

@MoRTaLSouL

Yaş 26 ise ve hiç sevgilin olmadıysa ya aşırı asosyaldin ya da çirkinsin.
    26 yaşındayım ve az sosyal olmama rağmen çirkin olmadığım için teklif eden kızlar oldu. Manken de değilim ama. Normalim. Evine çağıran kızlar da oldu.
    Bir kızla 2 yıl çıkıp seks yapamamıştım. Çünkü ben çıkma teklifi etmiştim. Özetle çıkma teklifi etmeyin kızlara. Sizden hoşlanan kız sizinle tanışmanın yolunu bulur zaten. Genelde sizin teklif edip çıktığınız kızlar sizle seks yapmaz. Sizinle seks yapmak isteyen kız gelip tanışacak zaten sizle. Yeter ki sosyal olun. Azgın kızlar gelir teklif eder. Dini, siyasi, kültürel yani çeşitli nedenlerle sizle seks yapmayacak kızlara çıkma teklifi edip zaman kaybetmeyin. Evlenmeden seks yapmayan kıza denk gelirsiniz sonra. Sadece öpüşen bir kızla çıkılmaz. Öyle kızı ne yapayım, oturur arkadaşla oyun oynarım daha eğlenceli. Hatta şu an yazıştığım, benden hoşlanan bir kız var ama biliyorum seks yapmaz. Yazmıyorum o yüzden. Öpüşmek için saatlerimi harcamaya değmez. Yaş 26 olmuş. Öpüşmek yetmez.

Seks mi o da ne?

• bu site nasıl bi cehennem lan, ne kadar güngörmemiş adam varsa ağlama duvarı bellemiş burayı. o 23 26lı yaşlarda eline kız eli değmediğini iddia edenler gerçekse baya sıkıntılı durumda olanlar var burada.
  • Persom kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de oyle

Edit.10-12 yaslarinda sevgili aranir (kiz olcak)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşındayım ve benimde hiç olmadı.
  • kendini ifade etmesini bilmelisin ve anlattığın şeyler boş olmayacak ha tabi yakışıklı olsaydın beynini bile aldırsan seller gibi gelirlerdi ne yap biliyormusun tipi falan boşver kendini geliştir bilgi hazneni genel kültürünü geliştir hiç düşünmediğin bir zamanda karşına birisi çıkabiliyor o zaman kendini ifade etmesini bilirsen bir şeyler çıkabilir tabi kafa yapınızın uyumlu olması lazım olmuyorsa doğal olarak zaten ilerlemez ama sonunda ayrılacaksın bunuda unutma

• Dh bekarlar kulübü Yas 21 bende de olmadı

• en son beş yıllık sevgilimden 2013 senesinde ayrılmıştım ondan sonrası da olmadı sanırım olmayacak da bir yanım olsun istiyor ama yalnızlığa alıştım varsın olmasın diyorum. Hoşlandığım biri olursa da ne de olsa iki gün sonra geçer diyorum o da geçiyor devir çok değişmiş zor bu şartlarda. Şimdi her şey çok hızlı ilerliyor sanki ve konuşmalar değişik. Ben eski kafalıyım arkadaş ne uğraşıcam
  • bekarlık sultanlıktır :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.