Şimdi Ara

Yaş 21 bi bakin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle arkadaslar sikintim kimine göre çocukça kimine göre basit olabilir ama ben biktim artik

Sivilce sorunum var fakat oyle böyle degil liseden beri çekiyorum bu sikintiyi hic birşey çare olmadi saclarim dökülüyor ayni zamanda kepeklenme oluyor siyah noktalar vs bu sene uniye gidicem ama ozguvenim yok.ben napicam arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sıkıntın hiç de çocukça değil. Özgüven sonuçta bu ve üniversiteye nasıl başlarsan devamı da öyle gelir. Öncelikle sakin ol ve derin nefes al.. Neyse dalgayı bırakalım da şimdi sana doğal yollarla sorunlarını yok et diyeceğim o da uzun iş. Bi doktora git, sivilcelerden de kepekten de siyah noktadan da kurtul. Daha sonra seni sosyalleştirecek aktivitelere katıl ve Üniversite'nin ilk gününde ne de olsa herkes çöm olacak, sen de çok sosyal biri gibi davran ve 4 yılın sonunda ne kadar da sosyalleştiğini farket..

Mutlu Son, yeni hayatınızda size başarı ve mutluluklar dileriz.. :)
  • öncelikle dermatlojiye giderek işe başla.şikayetçi olduğun durumun düzeltecek sihirli bir değnek yok.sorunlarının üstesinden kendin geleceksin zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger2

Bence sıkıntın hiç de çocukça değil. Özgüven sonuçta bu ve üniversiteye nasıl başlarsan devamı da öyle gelir. Öncelikle sakin ol ve derin nefes al.. Neyse dalgayı bırakalım da şimdi sana doğal yollarla sorunlarını yok et diyeceğim o da uzun iş. Bi doktora git, sivilcelerden de kepekten de siyah noktadan da kurtul. Daha sonra seni sosyalleştirecek aktivitelere katıl ve Üniversite'nin ilk gününde ne de olsa herkes çöm olacak, sen de çok sosyal biri gibi davran ve 4 yılın sonunda ne kadar da sosyalleştiğini farket..

Hocam sana şöyle soyliyim görmediğim doktor hastane kalmadi tek çare roaccutane oldu oda saclarimi döktü ve bidaha asla kullanmam olmuyor hocam cilt feci yagli bu sanirim benim kaderim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NumbeR XIII N kullanıcısına yanıt
    Pekala. Doktorsuz çözüm önerilerimiz de mevcuttur. Öncelikle yağlı bir cildin varsa, üşenmeden fiyatı 6,5 Tl olan Clean n Clear sabunundan alacaksın ve en az günde 2 kere yüzünü onunla yıkayacaksın. Siyah nokta ve sivilce sorunu gitti mi, evet. Tamamm, sonra kepek sorunu. Kepeği önleyen en iyi şampuan Rejoice. İyi bir şampuan al ya da saçlarını yıkadıktan sonra limon suyu kulla. Limon saçta bir tane bile kepek bırakmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.