Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağzın laf yapıyorsa kız var tipin önemi yok :)
  • hocam nasıl oluyoda kendini tip yönünden yargılayabiliyosun kendinize biraz ii bakın adam akıllı bi kuaföre gidin bi bakıma girin ne tipsiz adamları adama çeviriyolar kuaför dedigim öyle mahalle arası 5 liraya traş yapanlardan diil
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

BİRİSİ KAÇ TANE KIZ ARKADAŞIN OLDU DİYE SORDUĞUNDA ADAMA KOYUYOR BE HACI ÜZÜLÜYO İNSAN

AMA KESİNLİKLE KISMET OLDUĞUNA İNANIYORUM

kadın fitnesi cagımızın en büyük belasıdır hocam,direnmelisin.ölene kadar diren 3.kat cennet garanti

o zaman annelik nasıl kutsal oluyo bu fitnelerden :))))
  • Forum silinebilir..
  • 2 gündür net'e giremiyordum bugün şimdi girdim yine bu konu üstte [
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

quote:

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

BİRİSİ KAÇ TANE KIZ ARKADAŞIN OLDU DİYE SORDUĞUNDA ADAMA KOYUYOR BE HACI ÜZÜLÜYO İNSAN

AMA KESİNLİKLE KISMET OLDUĞUNA İNANIYORUM

kadın fitnesi cagımızın en büyük belasıdır hocam,direnmelisin.ölene kadar diren 3.kat cennet garanti

o zaman annelik nasıl kutsal oluyo bu fitnelerden :))))

anneler ogullarına fitne çıkarmıyor,tüm kadınların sebep oldugu bir fitne var,bir olayda her daim kadının savunulması erkeğe hayvan ve suclu gözüyle bakılması gibi.segilisi olmayanların sadece erkekler olması,facebookta senin 100 kızların 5000 arkadası olması,senin fotogorafına gelen 3 onlarınkine gelen 1000 yorum olması,onlar istediği zaman 10000 erkek elde edebilewcekken senin hiç elde edememen gibi,üstelik her daim sapık olarak görülmen,ortada fitne var anlayacagın

• Okulunu oku, zaman değerlidir genç.
  • bir sürü sevgilim oldu 3 sene önceye kadar.3 senedir tek bir kızla çıkıyorum.20 yaşındayım bu yıl aramızda nişan yüzüğü taktık.ailesi falan da biliyor.şu an çok mutluyum,benim okul biter kazanabilirsem hakimlik ya da savcılığı,o da inşallah üniversiteyi bitirince evleniriz artık.önemli olan bir kızla sevgili olmak değil,düzgün hayatını paylaşabileceğin biriyle birlikte olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

kardeş bu üzücü haberi sana vermek istemezdim ama sağ el sayılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Şimdi hiç kimse biraz konuşursanız ağzınız laf yaparsa olur bu işler demesin, ilk görüşte insanın bakacağı şey tip, tip tip. Bu kadar.

Tipi iyi olanlar 1-0 başlıyor anlayacağınız.

Ve gene dürüst olalım, şimdi nasıl çoğu erkek güzel ve çekici bir kız istiyorsa kızlar da aynı şekilde bakar. Karakter, para elbet bunların da etkisi var ama herkes insan sonuçta, bunu unutmamak lazım. Hepimizin nefsi en iyisini, en güzelini, en çekici olanını ister, istemiyorum diyen varsa bence kendini kandırıyordur, adı üstünde nefis, dünyaları versen doymaz.

Ben de dış güzelliğe önem veriyorum. İsterdim ki dünyada birincil kriter bu olmasın ama böyle işte. Şimdi istediği kadar cana yakın olsun, ağzı laf yapsın, karakteri güzel olsun, dış görünüş olacak çirkin bulduğum bir kıza yanaşmıyorum, yanaşamıyorum. Doğru bir hareket demiyorum, kimsenin kimseyi sınıflandırmaması gerektiğine tüm kalpten inanan biriyimdir ama elimde değil. Allah günah yazmasın ama bu dünyada yüzüne bakınca irkileceğin tiptekiler de var, insanın baktıkça bakası gelen de var (kesinlikle aşağılayıcı bir şekilde demek istemiyorum, sonuçta hepimiz insanız.)

İşin özü arkadaşlar, ne gidip yok ilerde para yaparım az laf yaparım da bulurum birisini diye ümitlendirin kendinizi, ne de amaaan olmayacaksa olmayacak diyip iyice boşlamayın, tip ve bakımdan elinizdekileri de kaybederseniz affedersiniz artık bilgisayarınızla çıkmaya başlarsınız.

Kişiden kişiye göre degisir. Ben tipsiz degilim ama çok çok güzel ve seksi bir kızla cıkmaktansa orta güzellikte,tatlı,uzun vadede cıkabilecegim biriyle beraber olmak isterim.

Bende kusursuzu istememe gibi birsey var nedenini bilmiyorum. Belki kendime baglayamıyorum çok güzel birini. Ama illa karsımdakinin bir kusuru olacak. Ona bakınca bir kusur bulmam gerekiyo.

Bu şekilde kızı sanki kendime daha kolay baglıyorum. Ve ben kıskanc bi adamım güzel bir sevgilim olsa herkes ona bakacak,her gün teklif gelecek,aldatma potansiyeli yüksek vs vs vs. kafayı yerim.

@Millennium ,
    hocam ayni senin görüşlere sahibim bazen o irkildigin tiplere üzülürüm derim oda insan ama bazen harbiden içim acayip olur bakınca günah mı işliyorum bilemiyorum ya, bende isterim baktınmı bakasın gelecek gözlerini ondan alamayacaksın ama inan daha öle biri ile karşilaşmadım eğer karşilaşirsam peşini bırakmam aga :) vapura binse vapur limandan ayrilip gitse atlar denize karşiya kadar yüzerim ve bunu hak edecek br güzellik arayan ileri derecede psikomanyağım bu konuda e bu beni de korkutuyor

şimdi sana bir sorum var sen buldun mu karşilaştinmi ?

@knotaqram34,
    hocam senin gibisini de ilk defa görüyorum keşke bende okadar anlayişli olabilsem " Bende kusursuzu istememe gibi birsey var " demişsin herkezde biraz bu histen olsa belki dünyada evli çift oranı artar ve ilişkiler bir kademe atlar b
    ence nedenini bilmiyorum demişsin ama güzel bir nedeni var :)

Gerçek anlmda 1 kere gördüm, dış güzellik olarak aynı sınıfta başka kimseye rastlamadım.

• bizde tip var da noluyo arkadaşların dediği gibi ağız laklak yapmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

üni 2.sınıftayım ama hiç kız arkadaşım olmadı yaş 20 sizce normal mi ? Tip olsa kesin çıkarlar ama yok işte yok çok tipsizim arkadaşlar

20 yasında kız arkadasının olmaması pek normal değil illa olucak diye bişerşeyde yok tabi ama olmamasının nedeni sadece sensin !
    tip olsa kesin cıkarlar zengin olsam kesin cıkarlar bunlar hikaye iş kendinde biter eger tipim yok diyorsan baska özelliklerinle ön plana cıkıcaksın arkadsım sempatikliğinle derslerinin iyi olmasıyla vs..kendinde hangi yeteneği görüyorsan artık bebek gibi kızlar görüyorum yanındakiler tipsiz oluyor neden ...yakısıklılar görüyorum yanındaki kız güzel değil kendimde dahilim buna nedne gidip bi kızla konusma casaretim yok :D yada bakarsın cocuga yakısıklıdır ama bostur hiç kimse kimseyi güzelliği için sevmez ben cok güzel kızlarda tanıyorum ama hiç biriyle işim olmaz onlarla cıkmam sadece cok güzel hareketler bunlar :D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

kardeş bu üzücü haberi sana vermek istemezdim ama sağ el sayılmıyor

Perfect
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan

ben de 20 yaşındayım,benim de şimdiye kadar sevgilim olmadı..

sanki bi b.kmuşum gibi herkese bi bahane buluyorum,istesem elde edebileceğim insanları sallamıyorum, al aq yalnız kalırsın tabi emrehan malı..

Müthiş bir özeleştiri.Herkesin yapamayacağı türden.Tebrik ederim.Bende de aynı durumdayım 16 yaşıma geldim artık çok da yükseklere dikmeyeceğim gözümü
  • OO Aga Naptın Yha Daha Kızların Ellerini Bile Tutmamışsın.Ne Diyim Ben Sana..
    Ben İlk okulda (5 den itibaren) kızlarla Çıkmaya Başladım ..
    Lise 1 dede Güzel Bir Kız Sayesinde Milli Oldum...

Ha Yakışıklımıyım Brad Pit Gibi Olasada Baya Bi Ykışıklıyımdır..
    Ama Artık Kızlar Yakışıklılarla Yatmıyo Zenginlerle Yatıyo

Yakışıklı Olmak Bi Yerden Sonra Sıkıyo ..Boşver Çirkinliğinle Uğraşma.. Yakışıklı Olsan Sürekli Sana Bakcaklar , Laf Atcaklar .........
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

Hangi el?
  • Kız arkadaş konusunda ciddiysen, aşağıdaki linkten ücretsiz kitabı indir.
  • Bak arkadaşım hazır konu açılmışken tekrar yazma gereği duydum tek olay PARA PARA PARA bugün öğlen başımdan geçen olayı anlatayım Ankarada Antares var bilen arkadaşlar vardır mutlaka bugün oradaydım neyse dışarıda arkadaşımı beklerken otoparka BMW 320 geldi içinden bir tane kız çıktı kız 20 21 yaşlarında ama kızı bir görsen bebek gibi yüz fizik falan çok güzeldi sonra adam inince adama baktım abartmıyorum 40 45 yaşlarında güya takım giymiş gömlek 3. düğmeye kadar açık altın koye elinde tesbih, kirli sakal yani serseri havası var adamda .Adamın yaşını tahmin edince zannedersem kızın abisi dedim ama gidip kızın elinden tutup ve onca insanın içinde kızı hayvan gibi dudağından öpünce şok oldum.Demekki neymiş işin çıkarı para.
  • Ben anaokulunda milli oldum
  • konu azıcık hortlamış. 5 ay falan geçmiş var mı gelişme beyler ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.