Şimdi Ara

Yaş 18 sevgili:0 kız arkadaş:0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene konu açmıştım yaşım 17 sevgilim hiç olmadı diye normal dedi çoğu.

Yaş srtık 18 oldu hala tık yok.Çift dikişim lise 4e geçtim.Bende sorun var sanırım yaşadıklarımdan bunu çıkardım.Çirkinim, asosyalim.Kız eli tutmadım.

Normal midir beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fakbadi bul sende
  • rocktipsiz sandım
  • Ben de asosyal bir tipim.Hiçbir kızla iletişim kuramıyordum yavaş yavaş üstümden atmaya çalışıyorum.Bu sene adam gibi ders çalış güzel bir bölüm kazan kızlar yanaşıyor.Ben bu sene çalıştım Ege Tıp kazandım,kızlara söylediğim an bana bakışları değişiyor,zeki bir insan gözüyle bakıyorlar,yakınlaşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 11 Ağustos 2014; 17:51:49 >
  • aynı hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı sevgili demiyorum kız arkadaş diyorum :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde senden farkim yok. Emin ol. Suan sifir kiz arkadaş, sıfır sevgili yas 18 i gecti. Telefon rehberimde 2 kiz ismi var okadar. Digerleri sap zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.SENEDE ADIM ADIM DERECEYE
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :0
  • Herkes öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende üniversiteye geçene kadar kız arkadaş yapamamıştım üni'ye başlayınca 3 ayda 3 kız arkadaşım oldu okul bitti sap sap geziyorum :D
  • Aga ben ortalamasını alsam en fazla 3 ayda bir değiştiriyorum manitayı şimdi benim değiştirdiğim kızlar da değiştirse bi döngüyle 0 kız 0 sevgili olan kalmamış olması gerekiyor. Az girişken olun sigaraya felan başlayın gidin mekanda 2 bira için canlı müzik dinleyin hem zevk alın hem manita düşürün tanışın felan. Kamplara aisec e felan etkinliklere katılın dans kurslarına gidin ne biliyim yapın bişeyler şuan tamamen boş gelip ders abansam da bi deneyiminiz olsun ondan sonra yürür gidersiniz zaten ilkini atlatın.
    Edit: Bu arada erkekli masada gidip kızdan ateş isterseniz dayak yemeniz pek muhtemel dikkate almanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarters -- 11 Ağustos 2014; 18:15:37 >
  • Kızlar çok basit canlılar gözünüzde büyütmeyin.Cok çirkin degilsen rahat bulursun birini.Sadece biraz konusmayi bilmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BengiDönüş

fakbadi bul sende

• Lan ne adamlarsınız ya .:Dbırıncısı unıye gelınce herkesı el ele gorunce dahada canın sıkılcak ama kendıne bak ergen hareketlerı kenara at ve kaderı kendı halınde bırakıp dogal yasa o ana ne gerekıyorsa onun gbı davran kızlarla muhabbet kur o kadar zor deıl bı selam alıp nasılsın demek yeterlı sonrasında onları dınleyıp yeterlı cevabı ver kızlarla arandakı ıletısımı arttrr ve asosyallıgı azaltr.(bende asosyaldım unıde deıstı)hayatı kendıne bırak .anı yaşa .(mesela derslerın ıyı olsun kızlardan bazıları calısmak ıstıyor.(bende calıstgm bı kac kız var).En onemlısı orada onemlı oldugunu hıssettr ve bıraz kaybolunca zaten anlarsın nasılda yanında oluoplar

OKUYAMAYANLAR DURUMU OLMAYANLAR ICIN: unıde halledersınız korkmayın.

• yazık lan
  • Bulamayanlarin en buyuk sebebi ağzi laf yapamamasidir.Baska birsey degil.

• İlerde zengin olursan istemediğin kadar kız yanına yanaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

Ben de asosyal bir tipim.Hiçbir kızla iletişim kuramıyordum yavaş yavaş üstümden atmaya çalışıyorum.Bu sene adam gibi ders çalış güzel bir bölüm kazan kızlar yanaşıyor.Ben bu sene çalıştım Ege Tıp kazandım,kızlara söylediğim an bana bakışları değişiyor,zeki bir insan gözüyle bakıyorlar,yakınlaşıyorlar

zeki mi ? paranın kokusunu alıyolar dostum.Bulabilecekleri en ideal eşsin o kızlardan uzak dur
  • MehmetAbi. kullanıcısına yanıt
    N'apalım hacı bizde böyle en ufak bir ilgide mutlu oluyoruz hayal alemine gidiyoruz

• Platonik akar umarım gerçek aşkı bir gün hepimiz buluruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.