Şimdi Ara

yas 13 boy 1.88 ne kadar uzarim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
19.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 13 yaşındayken 1.86 falandım lisede 2-3 sene pf oynadım şimdi üniversite 3.sınıftayım boy 1.92 oyunkurucu oynuyorum hevesini kırmak gibi olmasın ama benim sana birkaç tavsiyem olcak süt ve süt ürünlerine aban, sigara ve alkolden uzak dur
    edit:idolum marcus camby idi zamanında simdi tony parker oldu o cok koydu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 28 Ocak 2013; 11:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

bende 13 yaşındayken 1.86 falandım lisede 2-3 sene pf oynadım şimdi üniversite 3.sınıftayım boy 1.92 oyunkurucu oynuyorum hevesini kırmak gibi olmasın ama benim sana birkaç tavsiyem olcak süt ve süt ürünlerine aban, sigara ve alkolden uzak dur

alkol sigara asla icmem gunde 1 lt sut iciyorum insallah 2 metreyi gorurum ya bakalim uzuyorum durmadan ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanj90

quote:

bende 13 yaşındayken 1.86 falandım lisede 2-3 sene pf oynadım şimdi üniversite 3.sınıftayım boy 1.92 oyunkurucu oynuyorum hevesini kırmak gibi olmasın ama benim sana birkaç tavsiyem olcak süt ve süt ürünlerine aban, sigara ve alkolden uzak dur

alkol sigara asla icmem gunde 1 lt sut iciyorum insallah 2 metreyi gorurum ya bakalim uzuyorum durmadan ama

ama her ihtimale hazır ol sen gene hızlılık falanda calıs sonra benim gibi olma

• quote:

quote:

quote:

ama her ihtimale hazır ol sen gene hızlılık falanda calıs sonra benim gibi olma

hocam istasyon yapiyoruz haftanin iki gunu onun disinda hergun evde 3 kilo ile kol 3 kilo ile.bacak calisiyorum hafif geliyo ama uzamami engellemesin diyw

• quote:

1.92 oldum :D bu hafta sabah aksam antreman var 6 saat potayida cekebildim sonunda simdi sirada smac vurmak var hsdi bakalim hep istasyonda yaptigimiz kuvvetler sayesinde

Bence 2 + yı bulursun . Ama ihmal etme gıda ve çalışmalarını.
  • quote:

antreman saatlerimi vereyim istersen ? bu arada 14 yasima girdim. Izmirdeysen antremanlarimizi izlemeye gelebilirsin. Ayrica efesle mac yaparken gordum adamlarda bizlr yasit 2.05 var. Inanmazsanda sorun degil senin problemin hocam zorlamiyorum seni ama pm olarak antreman saatlerimi veririm istersen

izmirde oturmuyorum antalyada oturuyorum ve senin yaşındakilerin boyları 2 metreyse o kişiler çocukluklarından beri basketbol oynadıklarından dolayı öyledirler mesela bende çocukluğumdan beri basketbol oynuyorum boyum fazla uzamadı ama kollarım boyuma oranla çok uzadı iki kolumunda uzunluğu dizlerime kadar geliyor maymun gibi geziyorum ortalıkta
  • 14 bitti boy 1.77 baba 1.83 anne 1.64 düzenli şınav mekik air alert yapıyorum süt ürünlerini eksik etmiyorum ama 1 yıldır dogru dürüst boy atamadım sizce ne kadar uzarım ? İlerde sf yada sg oynamak istiyorum

• haline şükretmelisin babam 190 ben 183 de kaldım 188 olmak istiyorum ama olmuyor yaşım 17
  • Karşıyakalı anlaşılan genlerinde Uzun boy var . Basketbola devam edersen 2m yi görebileceğine inanıyorum . benim kanım öyle. Ama fazla ağırlık antremanları yapma derim ben . Boya negatif etkisinden söz ediliyor .
  • 2.08 ila 2.13 arasi olursun. Sut ve dripling calis.

• O boyla gidip bir şirkette bilgisayar başında çalışma. Basketbol veya Voleybolla ilgilen. Ayrıca boyun 18 yaşına kadar 2,10 olur.
  • merhaba arkadaşlar ben 1997 dogumluyum boyum 189 kilomda 75 . ne dersiniz boyum daha ne kadar uzar 2 m olabilirmiyim sizce ?
  • maşallah oyaşta ne olmuşsun yuh ya bunun sirri nedir ki 1 90ni gecersin bnce

• 1.93 - 1.95 Zorlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reBacker

1.93 - 1.95 Zorlarsın.

zaten suan 1.96'yim

• Aynı yaştayız senden 8-9 cm kısayım.Bir yılda 8 cm uzuyorsan iyi.Ben geçen yıl ki yaz tatilinde 8-9 cm atmıştım.Benim de hedef 1.95 inşallah olurum.
  • Arkadaş pivot olmayın benim önümü kapatıyorsunuz 2000 doğumluyum 1.81cm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reBacker

1.93 - 1.95 Zorlarsın.

zaten suan 1.96'yim

Kemik yaşını ölçtür, çocuk endokrinolojisine gidersen sana ne kadar uzayabileceğini söylerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tavsiyem basketi birakta oku

• benim tavsiyem basketi birakta oku

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.