Şimdi Ara

Yarışma:Monster ABRA A7 Şık ve İnce Oyun Bilgisayarı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
2
Favori
15.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Times

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Güzel inceleme, beklediğim türden. Anlatım bozuklukları ve kullanıcı deneyimi iyileştirilirse çok iyi olur.

Teşekkür ederim , anlatım bozukluklarını düzelttim tekrar okuyup yorumlamanız dileğiyle ..

Hocam satıra sığmıyor diye bazı kelimeleri "-" koyarak alt satırdan devam ettirmişsiniz buna gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Güzel inceleme, beklediğim türden. Anlatım bozuklukları ve kullanıcı deneyimi iyileştirilirse çok iyi olur.

Teşekkür ederim , anlatım bozukluklarını düzelttim tekrar okuyup yorumlamanız dileğiyle ..

Hocam satıra sığmıyor diye bazı kelimeleri "-" koyarak alt satırdan devam ettirmişsiniz buna gerek yok.

Dediğim gibi daha önce yapmadığım için sayfa düzeninin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum :) Onun haricinde eğer göz attıysanız nasıl sizce

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi daha önce yapmadığım için sayfa düzeninin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum :) Onun haricinde eğer göz attıysanız nasıl sizce

Gayet iyi, her konuya değinmişsiniz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gayet iyi, her konuya değinmişsiniz...

Çok teşekkür ederim , sizin yorumunuz gerçekten önemli benim için forumda sık sık yorumlarınızla karşılaşıyorum ve mantıklı buluyorum .

• The Times kullanıcısına yanıt
    Rica Ederim.

• quote:

Rica Ederim.
    Çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Çok iyi olmuş

sağol hocam
  • quote:

Rica Ederim.
    Kopyala-Yapıştır yaparken biraz daha dikkat etmelisin.

Genel itibarıyla okunabilir bir yazı olmuş.

Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kopyala-Yapıştır yaparken biraz daha dikkat etmelisin.

Genel itibarıyla okunabilir bir yazı olmuş.

Eline sağlık.

Sağolun yorumladığınız için ama teknik özellik tablosu dışında kopyala yapıştır yok kendim yazdım bütün yazıyı , üstelik bayağı vaktimi aldı denebilir . Hata gördüğünüz bir yeri pm ile belirtirseniz çok sevinirim ki düzeltebileyim .

edit: Zaten sizde teknik özellik tablosundan bahsediyormuşsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Times -- 10 Mayıs 2014; 0:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixus

Türkçe'yi yanlış kullanıyorsun. azalıcak değil azalacak olacak.

''Azalacak'' deyince şahsen samimiliği kaçıyor.Ben ''Azalıcak''ı tercih ederim.
  • İncelemeniz güzel olmuş fakat denedinizmi bilmiyorum ama oyunlardaki ısınma durumu hakkında bilgi verirseniz daha iyi olacağı kanısındayım. Zira monster cihazları genel olarak oyun için tercih ediliyor ve cihazın ısınma durumu çok önem arz ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme cok guzel hocam, ama benim ilgilendigim pc monster huma v1.2, sunuda biri senin gibi incelese fena olmaz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yukker

İncelemeniz güzel olmuş fakat denedinizmi bilmiyorum ama oyunlardaki ısınma durumu hakkında bilgi verirseniz daha iyi olacağı kanısındayım. Zira monster cihazları genel olarak oyun için tercih ediliyor ve cihazın ısınma durumu çok önem arz ediyor.

Batarya kısmının altında ısınma hakkındaki bölümü okuyabilirsiniz detaylı sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin . Teşekkür ederim yorumladığınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_89

inceleme cok guzel hocam, ama benim ilgilendigim pc monster huma v1.2, sunuda biri senin gibi incelese fena olmaz :))

Çok teşekkür ederim yorumunuz için Eğer İstanbul'a gitme fırsatım olursa ofise gidip bir inceleme yapmayı düşünüyorum . Umarım gerçekleşir .
  • İnceleme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

İnceleme için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Emeğine sağlık, uğraşmışsın baya. Teknik özellikler yerine kendi görüşlerin daha çok ilgi çeker bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Emeğine sağlık, uğraşmışsın baya. Teknik özellikler yerine kendi görüşlerin daha çok ilgi çeker bence.

Teşekkür ederim öncelikle yorumladığınız için , elimden geldiğince yapmaya çalıştım beğenmenize sevindim
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Güzel bir inceleme olmuş hocam , kendince önemli bulduğun veya özellikleri kalın harfle yazarsan daha hoş görünür bence. Ek olarak başlıkları da kalın ve farklı bir renkte yazarsan daha hoş durur.

• Teşekkürler düzelttim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.