Şimdi Ara

Yaris mi Auris mi Punto mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizel otomatik araç arıyoruz 40 bin lira bütçemiz var.Bu 3 araçtan hangisini önerirsiniz ?

Yaris ve Auris arasında belirgin bir fark göremedim hangisini seçsem acaba ? Toyota fiat'a göre daha önde benim için ama önemli olan bütçe işte

• Auris bir üst sınıfta ve kasa değiştireceğinden iyi indirim alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Auris bir üst sınıfta ve kasa değiştireceğinden iyi indirim alabilirsiniz.

Makyajdan sonra ne kadara çıkar acaba auris ? Eski kasasını almayız büyük ihtimal çok eskidi aracın yüzü
  • auris
  • Punto evo.
  • auris
  • Nedenleriyle birlikte yazarsanız bilgilenmek açısından daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i20 mi ibiza mi
    4 yıl önce açıldı
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    6 ay önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • auris c sınıfı fakat otomatik vitesli modeli için -özellikle bu forumda- çok kötü yorumlar var.. almayı düşünürseniz iyi araştırma yapmanızı öneririm..
    punto manuel olarak 1 yıla yakın kullandım.. fiyatına göre çok iyi arabaydı.. bakımları ucuzdu hiç sorun çıkarmazdı.. yeni modellerde de durum aynıdır diye tahmin ediyorum.. fiat'ın kullandığı şanzıman tek kavrama biraz sarsıntı veya geç cevap verme söz konusu olabilir..

c4, cee'd ve i30 bakabilirsiniz. genel itibariyle iyi yorum almış dizel otomatiklerdir. astra da auris gibi şanzımanı problemli ayrıca motoru hantal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Auris bir üst sınıfta ve kasa değiştireceğinden iyi indirim alabilirsiniz.

Makyajdan sonra ne kadara çıkar acaba auris ? Eski kasasını almayız büyük ihtimal çok eskidi aracın yüzü

Ne kadara çıkacağını söylemek zor. Sadece başlığa bakarak Auris dedim ancak bana kalırsa farklı seçeneklere yönelin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.