Şimdi Ara

Yarına Hazırız. Yeni duyurular geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Nokiadan yeni duyurular geliyor. Bana da basın daveti geldi bugün. Muhtemelen C serisi cihaz ve yeni servisler.

Yarına Hazırız. Yeni duyurular geliyor.

• Haber için teşekkürler.Yeni makul fiyatlı cihazlar çıkması lazım insanları sorunlu 5800'a mecbur ettiler.Birde 1.5 yıllık N79 var tabi.
  • inşallah xenon 12mp teli tanıtırlar.x6 gibi hayal kırılığı cihazlar olmaz.
  • x6'dan ne haber? yarın belli olur mu garantili olarak ne zman piyasaya sunulacağı?
  • yok. Bu yarınki olay Türkiye için değil dünya genelinde bir etkinlik. X6 olayı çok yakın :)
  • Benim endişem telefonun tipi.
    Adamlar ısrarla sabun kalıbı gibi telefon üretiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopak
    x6'dan ne haber? yarın belli olur mu garantili olarak ne zman piyasaya sunulacağı?

X6 daha Turkiye'de satisa sunulmadimi? Yuh diyorum, burada ne zamandir satista.
    Finlandiya DNA operatoru ile anlasmali fiyati 24 ay taksitle aylik 19,90 €.
    Ayrica anlasmali paket icerigide su sekilde: (Bu paketi degistirebilirsiniz, tabi fiyatlarda degisir ona gore.)
    • Gorusme : 0,069€/dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 12 Nisan 2010; 23:22:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük gün bugün. Sanırım 12MP'lik cihazı tanıtacaklar. Ama belli de olmaz. TSI ile kaçta başlıyor bu etkinlik?
  • Nokia elindeki Q klavye stokunu tüketiyor herhalde. Bütün modeller klavyeli ve C6 dışında işe yaramayacak modeller.
    E5 in tasarımına onay verenleri burdan selamlıyorum. Çocuklar için olan cep telefonlarına benziyor. Ucuz olacak diye bu kadar da tip katledilmez. C3 ün fiyatı çok iyi(90 euro), sık mesajlaşan genç kesime hitap edebilir.
    Nokia nın bu ürünlerine makul fiyatlı klavyeli modeller diyebiliriz.
    E61/71/72 elde ettiği başarıyı devam ettirme çabası mı artık bilemiyorum ama bence model kirliliği oldu artık.
  • arkadaşlar neden hep kendinize göre bakıyorsunuz? Bu telefonlar özellikle c3 peynir ekmek gibi satılacak. ayrıca tip durumu görecelidir. Siz içeriğe bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

arkadaşlar neden hep kendinize göre bakıyorsunuz? Bu telefonlar özellikle c3 peynir ekmek gibi satılacak. ayrıca tip durumu görecelidir. Siz içeriğe bakın.

bence de c3 çok rağbet görecek, her ne kadar beğenmesem de tanıtılan telefonları, bugüne bakarak diyebilirz ki, tanıtılan telefonların neredeyse hepsinin çok satacağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 13 Nisan 2010; 20:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

quote:

Orijinalden alıntı: psikopak
    x6'dan ne haber? yarın belli olur mu garantili olarak ne zman piyasaya sunulacağı?

X6 daha Turkiye'de satisa sunulmadimi? Yuh diyorum, burada ne zamandir satista.
    Finlandiya DNA operatoru ile anlasmali fiyati 24 ay taksitle aylik 19,90 €.
    Ayrica anlasmali paket icerigide su sekilde: (Bu paketi degistirebilirsiniz, tabi fiyatlarda degisir ona gore.)
    • Gorusme : 0,069€/dakika

telefon türkiye'de satışta ancak spot olarak satışta. KVK veya Gen-Pa garantili olarak henüz piyasaya çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.