Bildirim
yarına gitar almaya gitcem Elektromu akustikmi AciLLLLL!!!!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
+++++++++++++++++++++++++++++++ kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu -
Rock, Metal, Pop gibi çalmayı düşündüğün türün ismini söylersen daha açık olur biz de yardım ederiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tan1221
Yarın gitar almaya gidicem Elektro mu akustik mi 6-7 aydır gitar çalıyom ama yani normalden daha iyi 2 3 yıldır çalan arkadaşlarımdan daha iyiyim çaldığım şarkı tarzları nothing else matters tarzı Elektro mu akustik gitarmı
elektro gitar al hiç düşünme... -
Nothing else matters duman senden daha güzel tarzı şarkılar çok sert şarkılar çalmam ama yerine göre değişebilir elektro olarak ibanez Grg170dx akustik olarakta Ibanez V50N JP Jam Pack Quick Start düşünüyorum tabi yarın başka gitarlarda önerebilirsiniz
ama akustik veya elektro arasında kararsızım -
lütfen yardım edinnn !!!!!!!!!!!!! -
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -
elektro alman daha doğru olacaktır -
bence akustik -
Manyak sorunlu sakin ol biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence sen bağlama al. -
Farkli seyler onlar.kararini kendin vermen lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen daha karar verememişsin,ne yapacağını bilmiyorsun bence hiçbirşey alma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X