Şimdi Ara

yarın üniversite açılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanım da ne götüreyim ve ilk günü nasıl hareket etmeliyim ?

• Cay gotur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka ?
  • sağolasın kardeşim benim. Sende yeni başlıyorsun bende. Seninle daimi iletişime geçmek istiyorum haberin olsun hocam. Ilk günü olduğu için biraz heyecan var =)
  • Kalem ve bir kağıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaká Leite -- 18 Eylül 2011; 21:56:21 >
  • Ayağına ayakkabı giy.Çorapsız çıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Ayağına ayakkabı giy.Çorapsız çıkma.

=) neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Ayağına ayakkabı giy.Çorapsız çıkma.

=) neden

İyice üşütme diye.
  • başka ?
  • kondom almayı unutma
  • ders seçimini yaptıysan 1 hafta okula uğrama. önümüzdeki haftadan önce dersler başlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 19 Eylül 2011; 1:32:01 >
  • dostum öncelikle tebrik ederim sonuçta bir üni kazanmışsın.konu dışındaki üni muhabbetlerine girmiyorum aslında çünkü ben bu yıl kazanamadım ve bu tür konuları okumak bana anlamsız bir acı veriyor.Kıskandığımı falan düşünme sakın çok farklı şeyler var bunun arkasında.Ama nedenini bilmediğim bir şekilde senin konuna girip cevap yazma gereği duydum üstelik diğer arkadaşların konularında olduğu kadar acı vermedi bu bana.
    herneyse yanında telefon vb elektronik eşyalar götür bence.Lisede bunun eksikliğini çok yaşadık sanırım.En azından ben.
    Tekrardan tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Cay gotur

rize çayı / çağrışım yaptı herhal :) güldürdün...

/// kardeşim geç kaldım ama ilk gün kendini götür yeter.. :)
  • değerli arkadaşlarım soruma yanıtsız bırakmadığınız içim teşekkür ediyorum. Bugün gittim. Gerçekten güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

değerli arkadaşlarım soruma yanıtsız bırakmadığınız içim teşekkür ediyorum. Bugün gittim. Gerçekten güzeldi.

Anlat bakalım neler yaptın benimde 2gün sonra başlıyor
  • lisede aynı sınıfta olan arkadaşım vardı. Bir de staj dan arkadaş vardı. Sonra üst sınıftan biri geldi. Nasılsınız felan derken muhabet ettik. Yanımız da da tanımadığımız bir kız vardı. Ve o sayede tanışmış olduk. Öyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.