Şimdi Ara

yarın trye geçişler ücretsiz olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tüm eski ücretsiz olma tarihlerine baktım yeni sezon başlamadan önceki ayın 15inde oluyo hep sezon 7de 6 aralıkda başlıcakdı sitede öle yazıyodu ve bu gece patch gelicek sizce geçişler ücretsiz olur mu ?

• Asıl trden weste geçişler ücretsiz olsa da şu veletlerden kurtulsak. İnşallah olur lütfen Allahım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Asıl trden weste geçişler ücretsiz olsa da şu veletlerden kurtulsak. İnşallah olur lütfen Allahım

Bi duzgun orasi var orasi da mi rezil olsun şaka misin?

• Hyperior kullanıcısına yanıt
    Her oyun afk feeder troll flamer anancılar... Valla yıldım ya.. Hak ver bana da :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Her oyun afk feeder troll flamer anancılar... Valla yıldım ya.. Hak ver bana da :(

sen weste geç xd
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Ranked atıyorum bugün midde ezreal var jung amumu. Amumu buna blue salmadı diye afk kaldı. Sonra vay efenim sen misin afk kalan amumuda afk bıraktı. Sonra karşı jung reksai quit attı. Ezreal tekrar döndü oyuna karşı jung afk bırakınca.. bugün bi dereceli maçta oldu bunlar :D Ben doldur dedim sup geldi karşı sup nidale aldı bende agresif olsun diye brand aldım bizim adc her q ya kafa attı falan cidden komedi filmi gibi oyun oldu ama sonunda kazandık :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.