Şimdi Ara

Yarın siparş vereceğim: 'w700i' mi yoksa 'k750i' mi? (tel alındı. izlenimlerim )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben aynı soruyu 3-4 saat evvelde sordum fakat konuyu yanlış yere açtığım için silindi ve yok yere ceza puanı aldık.

aslında benim için kamera daha önemli olduğu için k750i de karar kılmıştım. ama foruma biraz göz attım heryerde k750i nin malzeme kalitesizliğinden bahsediliyor. Ki ben telefonu çok hor kullanan birisiyim.

Şu anda ibre w700i ye dönmeye başladı ama dediğim gibi kamera benim için önemli. Bu aradaki farkı oluşturan "oto focus" hikayesi nedir?

Bir de mümkünse aradaki farkı mukayese için her iki telefonla çekilmiş resimleri görebileceğimiz bir link var mı? Ya da buraya yükleyebilir misiniz?

Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Kameradan ödün vererek W700i almaya karar verdim. Bu telefon bence fiyat/ performans açısından çok iyi bir yerde duruyor. Bir tek otofocus için 150ytl fark veremem. Biz de parayı yoldan toplamıyoruz sonuçta.

Arkadaşlar dün peşin 450ytl yi vade farkı ile 12x42ytl ye böldürerek w700i aldım.

Telefon gerçekten beklediğimden iyi çıktı. Kamerası ile ilgili gelen eleştirileri duymuştum fakat dün akşam çektiğim resimleri bilgisayara atınca gerçekten şaşırdım. Kesinlikle kötülendiği kadar değil.

Sırf otofocusu olsun diye w810i alacaktım. Ama arasındaki 150ytl farktan dolayı w700i aldım. Şimdi de iyi ki paraya kıyıp w810i almamışım diyorum. Onun kamerası muhakkak w700 den iyi olacaktır. Ama w700 ün kamerası işimi görecektir. Hatta elimdeki 3.2mp Mustekten falan iyi resim çekiyor.

Renk olarak ekranda gözüktüğü gibi değil asil bir havası var. Ama beyaz renk olsaydı dadından yenmezdi.

Fiyat/performans olarak süper bir telefon. Herkese tavsiye ederim. Ya da etmem, nokia lar gibi çoluk çocuğun eline düşmesin telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria35 -- 9 Ocak 2007; 17:06:31 >

• biraz forumu okumayı denesen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 7 Ocak 2007; 2:37:38 >
  • kısaca senin için foto önemliyse k750i al değilse w700i al
  • Ya k750i'nin foto kalitesi daha iyi anladık ama w700'ün k750i'den onlarca üstün özelliği var.W700i
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriousmehmet

Ya k750i'nin foto kalitesi daha iyi anladık ama w700'ün k750i'den onlarca üstün özelliği var.W700i

yani
    w700i nin k750i ye nazaran çoook fazla üstün özelliği var
  • Kesin kararını verip siparişi verdiğin zaman bizi de haberdar et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Kesin kararını verip siparişi verdiğin zaman bizi de haberdar et.

evet haberimiz olsun
  • Dostum kesinlikle K750'yi öneririm.
  • w700i hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ancak K750i kullanıcısı olarak telefonumdan memnunum.
  • k750 al ve paranı sokaga at
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

k750 al ve paranı sokaga at

+1
  • Şimdi K750 fotograf kalitesi olarak üstün ancak W700 de sesde (ki daha çok kulaklıktan kaynaklanıyor) ve kutu içeriğinde daha üstün. Ayrıca merak etme W700 de oldukça güzel resimler çekiyor.
  • quote:

Neden acaba? Ben aldım daha da hiç sorun çıkartmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Kesin kararını verip siparişi verdiğin zaman bizi de haberdar et.

Dostum tabiki de kesin kararımı verdiğim zaman haber veririm. Telefonu alınca hangisini alırsam eğer diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından tel ile çektiğim resimleri ekleyeceğim.

Şu anda listemden k750i yi çıkardım. Tamam, kamera olarak iyi olabilir ama yazılım, joystik ve kasa kalitesi ile ilgili çok fazla tepki var.

listeye yeni bir tel eklendi. "w810i". bu da k750i + walkman özelliği gibi duruyor.

www.ereyon.com ' da

w810i --> 600ytl -- 12x53ytl

w700i --> 460ytl -- 12x41ytl

w810i de autofocus var w700i de yok. Sanırım mp3çalar olarak aralarında fark yok. aradaki 140ytl farka değmez gibi geliyor bana. 140ytl ye biraz daha ekleyip canon, hp gibi optik zoomlu falan bir kamera alabilirim.
    esas sorum w810 ile çekilmiş fotoları forumda buldum ama w700i ile çekilmiş foto bulamadım. w700i ile çekilmiş foto ile ilgili link atarsanız mnn olurum.

• ben W700i'yi tavsiye ediyorum.biraz daha iyi malzeme kalitesi,walkman menüsü ve zengin kutu içeriği ile K750i'den daha iyi.fotoğraf kalitesi ise tatminkar seviyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

ben W700i'yi tavsiye ediyorum.biraz daha iyi malzeme kalitesi,walkman menüsü ve zengin kutu içeriği ile K750i'den daha iyi.fotoğraf kalitesi ise tatminkar seviyede

yani
    zaten topicte de w700i öne çıkıyor
  • İlginçtir K750i tepkileri var ama gerçekten sorunsuz birçok kullanıcı da var arkadaşlar bence sokağa atılmıyor para...
  • 1) Inanilmaz kötü kasa kalitesi, gacır, gucur, her tusta farklı bir sesle gıcırdama.

2) Birkaç ay içerisinde joystick bozulma şansı %100, her k750i nin joystiginde ama erken ama geç mutlaka sorun çıkıyor.

W700 al bu ikisi arasında kaldıysan, sonra servislerden çıkmazsın, benden söylemesi..

quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

quote:

Neden acaba? Ben aldım daha da hiç sorun çıkartmadı.
  • skyt__walker sana katılıyorum dostum k750i alırsan o dükkan senin bu dükkan benim dolaşırsın(problem için)
    w700 al bak keyfine
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.