Şimdi Ara

yarın sınıfa moonwalk yaparak gircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bugün okullar tatildi çünkü bulunduğum yörenin kurtuluş yıldönümüydü.Yarın ilk gün olucak ve sınıfa moonwalk yaparak girecem ve sınıftakilerin görüşlerini size bu konuda anlatıcağım.

Ya havalı birisi olucam yada ezik birisi olucam bu hareket ile çok riskli bir işe kalkışacağım ama donanımhaber için bunu yapıcağım.

• eci veci vokke de dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallama.resmi tatiller hariç okullar tatil olAmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butlu Kazandibi

Evet beyler bugün okullar tatildi çünkü bulunduğum yörenin kurtuluş yıldönümüydü.Yarın ilk gün olucak ve sınıfa moonwalk yaparak girecem ve sınıftakilerin görüşlerini size bu konuda anlatıcağım.

Ya havalı birisi olucam yada ezik birisi olucam bu hareket ile çok riskli bir işe kalkışacağım ama donanımhaber için bunu yapıcağım.

Takma kafana ilkokullular moonwalk un ne olduğunu bilmez rezil felan olmazsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitive Man

quote:

Evet beyler bugün okullar tatildi çünkü bulunduğum yörenin kurtuluş yıldönümüydü.Yarın ilk gün olucak ve sınıfa moonwalk yaparak girecem ve sınıftakilerin görüşlerini size bu konuda anlatıcağım.

farkında bile değilsin ama hala egonu tatmin etmeye çalışıyorsun.Ama şunu söliyeyim sen benim umrumda bile değilsin şimdi kaybol buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butlu Kazandibi -- 17 Eylül 2012; 21:57:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitive Man

quote:

farkında bile değilsin ama hala egonu tatmin etmeye çalışıyorsun.Ama şunu söliyeyim sen benim umrumda bile değilsin şimdi kaybol buradan.

Forumda gördüğün 2 kalıp söz olmasa konuşamıyosun bile .

Tekrar ediyorum : Veletlerle egomu tatmin edicek kadar düşmedim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.