Şimdi Ara

Yarın sınava girecek sayısallar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaş ben sırf kendimi denemek için ve sınav stresini azaltmak için gireceğim.Belki bir şeyler yapabilirim.

• Tmci olarak ben de
    Aslinda ciddi ciddi dusunuyodum tercih yapmayi, ama bu mat.la sozele vakit ayiramazdim, seneye belki :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇukulatabideDomates

Tmci olarak ben de
    Aslinda ciddi ciddi dusunuyodum tercih yapmayi, ama bu mat.la sozele vakit ayiramazdim, seneye belki :(

Hocam ben 2 hafta önce zaman denemesinde 90 sorudan 67 net çıkardım.Belki daha iyisini yapabilirim.Umarım sizinde sınavınız dilediğiniz gibi geçer.
  • Ben de sayısalcı olarak gireceğim. Hiç çalışmadım. Hadi bakalım.
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Uu iyiymis, calismis miydiniz
    Ben cok cok az bi unite bitirdim tarihten, cok az da mantik baktim, dersanede denemeye girince cok korktum acikcasi sozelden
    Seneye cok calisip girmeyi dusunmuyorum, tarihle ilgileniyorum zaten, o konuda kendimi biraz gelistiririm, son 2 hafta falan bakarim biraz, olmazsa nasip, hukuk da guzel bolum (hukuk istiyorum da)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

quote:

Tmci olarak ben de

Hocam ben 2 hafta önce zaman denemesinde 90 sorudan 67 net çıkardım.Belki daha iyisini yapabilirim.Umarım sizinde sınavınız dilediğiniz gibi geçer.

O zaman denemesini pek güvenme hatta hiç güvenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

quote:

Tmci olarak ben de

O zaman denemesini pek güvenme hatta hiç güvenme.

Zaten güvenmiyorum hocam.Zaman denemesinde yaptığım sonuçla ygs arasında çok fark var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece sınav stresi geçsin diye pazar günkü sınava alıştırma olması açısından giricem .Tmyim.
  • Fen lisesindeki bir tmci olarak bende girecem iyi yapacagima inanıyorum bakalim.

• Ben de gircem stresimi azaltmak için ama tarih hariç başka ne ders var onu bile bilmiyorum

• Bende sayısalcıyım yarınki sınava giricem tarihe karşı ilgim var zevk için bazen tarih kitaplarına bakarım benim gibi sayısalcıların girdiğini görmek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

Ben de gircem stresimi azaltmak için ama tarih hariç başka ne ders var onu bile bilmiyorum

Tarih,coğrafya birde felsefe var.Ama felsefenin içinde din ,psikoloji,mantık falanda var.Toplam 90 soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megrel53

Bende sayısalcıyım yarınki sınava giricem tarihe karşı ilgim var zevk için bazen tarih kitaplarına bakarım benim gibi sayısalcıların girdiğini görmek güzel

Hocam 44 sorudan tahminen kaç yaparsınız?
  • Ben de giricem bakalım

girdiğim 11.ösym sınavı olacak yarın
    28-29 net civarı hacı sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megrel53 -- 13 Haziran 2014; 18:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megrel53

28-29 net civarı hacı sen ? @emrekaragol6

Hocam beni geçen yaz arkadaş sağ olsun biraz çalıştırdı.En fazla 36 gördüm.Diğer derslerle birlikte 75 üzerine çıkacağımı düşünüyorum açıkçası.Ama sonuç ne olu belli olmaz tabi.
    Hayırlısı neyse o olsun artık

• ilk başta halkla ilişikiler de düşünüyordum ama sonra vazgeçtim
    yarınki sınava öylesine giricem
  • Ulan siz delirdinizmiiiii daha yarınki sınav demiş hepsi siz cumartesimi giriyonuz mat sınavına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfasqq

Ulan siz delirdinizmiiiii daha yarınki sınav demiş hepsi siz cumartesimi giriyonuz mat sınavına

lys 3 hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.