Şimdi Ara

Yarın Sabah Ölümüne ÇalışmayanBaşlıyorum Var mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece çavuşla vedalaşın haftada 1 kere görüşülecek sınavdan sonra istediğim gibi olursa arkadaşlarla terapiye gidecez cavuş için paraya kıyıp 500 gaymeyi masaya vurup rusa götürecem
    Tek yapması gereken 28 gün akıllı bir ejder olmak

Şimdi 28 günde %95 babayı alırım ama olsun sabah kalkıp duşumu alıp ölümüne çalışıyorum haberlere bakmak vs de yok
    28 gün bir insan için çokta az bi süre değil

Omega 3 ü basacam + kahveyi basacam
    Omega 3 beynimin çorba olmasını önlüyor iyi odaklanıyorum günde 2 basacam
    Kahveyi nescafe 2si1 günde 2 tane içiyordum 3-4 e çıkabilir çünkü yemeği abartıp şişiyorum uykum geliyor beynim sulanıyor az yemek çok su kahve vs.

Şekeri zaten özellikle alıp kullanan biri değilim şekerli diye 2-3 senedir gazoz kolada içmem şimdi dondurmayıda kesiyorum şeker beyin için gerekli ve önemli ama bu kimyasal çöpler değil muz + karpuz abartmadan yiyerek gerekeni alırım zaten pilav ekmek herşeyde karbonhidrat var
    Yemek olarak biftek ton balığı göğüs eti basacam

Çalışmayı söylemeye gerek yok sabah 8 de kalkar duşumu alır kahvemi yapar direk trigonometri ceyhun babayı açıp 5 saatlik videoyu izlerim tabi bildiğim yerleri atlayarak ortalama 3-3.5 saatde biter karekökte 20 test var 10 testi yerim
    Ardından biyolojide 1 sistem daha yerim palmeden 10 testi + 4 test i çözerim
    Ardından organik kimya alkanları kimya adasından izleyip çaptan çözerim
    Sonrada fizikten umut öncül 3 video izler kapanışı yaparım

Beyne oksijen gitmesi için 5km yürüyüşte sıkıştıracaö

bu program aşırı yorucu günlük 10-12 saati bulacak ama denemek istiyorum limitlerimi göreyim 280 saat yapar sınava kadar

Haydi bismillah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut öncül demişsin. Git o adamın sınava son zamanlar kala adlı videosunu dinle ve deneme çözmeye başla.

Ha diyorsan belli bir netin üzerindeyim konu eksiğim var o zaman da başarılar dilerim inşallah erken pes etmezsin.
  • Kedicik arkadaşına başarılar diliyor.

• 5 gün sonra fail rez al bekle
  • Sonuna kadar destekliyorum seni arkadaşım azimli sıçan duvari deler şu 28 gundeki tek amacımız azimli sıçan olmak olsun inş şimdiden başarılar diliyorum yuru be kim tutar seni👍👏👏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.