Şimdi Ara

yarın sabah alıyorum. beklenen an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. içimdeki sesi bastıramadım ve gelip tekrar konu açtım. size bazı sorularım var. fakat önce sistemi yazıyım.

Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA

arkadaşlar gördüğünüz gibi sistemde ekran kartı bulunmamakta. öğrenci oldugum için ekran kartını nisan 15 de alabileceğim. ayrıca nisan 15de yukarıda belirttiğim ramden bi adet daha alıcam. sorularıma geçiyorum.

1- intelin 1600 mhz e kadar ram desteği oldugunu duydum. 1866 mhz almamda bi sakınca var mı?

2- oc ile hiç uğraşmadım. işlemcinin gereksiz oldugunu söyleyenler oldu. sizce i7 4770 ile değiştirmeli miyim? ( ya 4770 yada 4770k alıcam)

3- z87 g45 ile g43 arasında kalmıştım. almışken iyi olanı alıyım dedim ve g45 i seçtim(aralarındaki farkı bile bilmiyorum açıkçası pahalı olan iyidir mantığını yürütmek zorunda kaldım). bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız? ve sizce asus gryphon z87 ile değiştirmeli miyim? neden?

şimdiden herkese çok teşekkür ederim. günlerdir bana çok yardımcı oldunuz. bu sorularımıda cevaplandırırsanız temiz bi uyku çekip sabahın köründe vatanın kapısına dayanıcam

• zizoum kullanıcısına yanıt
    1) 1866 alman bir sorun teşkil etmez

2) değiştirme k lısı kalsın

3) G45 çok iyi anakarttır araştır yazdıklarımı papağanlık yapıp tekrar yazamam o kadar şeyi

ve daha fazla aynı konuyu açarsan şikayet edeceğim artık yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Mart 2014; 1:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

1) 1866 alman bir sorun teşkil etmez

2) değiştirme k lısı kalsın

3) G45 çok iyi anakarttır araştır yazdıklarımı papağanlık yapıp tekrar yazamam o kadar şeyi

ve daha fazla aynı konuyu açarsan şikayet edeceğim artık yeter

1- yardım ettiğim için teşekkür ederim.
    2- şikayet etmende bi sakınca görmüyorum. yardım ettiğin için sana çatmak istemiyorum. tekrar teşekkürler.
  • Şimdiden hayırlı uğurlu olsun internettenmi alcaksınız kaç günde gelir ve kurulum yapıpmı yolluyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun internettenmi alcaksınız kaç günde gelir ve kurulum yapıpmı yolluyorlar?

teşekkür ederim yok mağazaya gidicem. parçalar gideceğim mağazanın stoklarında gözüküyor. montajı kendim yapıcam. ilk montajım umarım bi hata yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizoum -- 16 Mart 2014; 1:24:24 >
  • 1) 1600 Mhz Olarak Kullanacağından Hiçbir Anlam İfade Etmez
    2) O.c Yapmayı Düşünmüyorsan İşlemciyi 4770 Anakartı da B85 G43 Yap (Ekran Kartına Daha Çok Bütçe Kalır)
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    1866 yapılabilir diye bişey duymuştum sanki. tabi doğruluğu tartışılır. fiyatları tamamen aynı oldugu için sormuştum aslında.
    4770k alsamda ekran kartının bütçesinde bi sıkıntım olmaz yinede 4770 mi alıyım yani hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sisteminiz güzel değiştirmeden alın ramlari 1866 da kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    ya üstad herkes 1600 1866 farketmez diyo. zaten fiyatları aynı. almışken 1866 alıcam. ama intel 1600 üstü desteklemiyo diyolar. bu konuda bi bilginiz var mı acaba?
  • intel doğal olarak yani işlemci olarak 1600 e kadar destekler. Anakartlar ise daha yükseklere sanırım 3000 lere kadar destekliyorlar. 2400 MHz alıp taksan da olur mesela. Anakart destek verdiği için 2400 MHz olarak kullanabilirsin. Yani sonuç olarak 1600 den sonrasını alabilirsin sorun yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam ben erken yatıyım erken kalkıyım iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.