Arkadaşlar yarın akrabalar geliyor 1 gün kalıcaklar.Neyse sorun yok ama önemli olan onların çocukları 3 tanesi tam bir manyak.Her geldiğinde savaş alanı gibi oluyor.Bilgisiyarın içine edip gidiyorlar.Onlara bu yaptıklarının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylememe rağmer aynı.Nette kotalı kotada bugün doldu.Eğer kota geçerse ğeçen kotanın ücretini babam bana yaslıyor.Benim şeye iğtiacım var şöyle onlar gidene kadar bilgisiyarı açamasalar.Yani hatalı gibi görünmesi lazım.Yana açsınlar ama açılınca pof olsun.Mavi ekran filan çıksın.Anladınız siz onu.
Yada çocukları alıp küvete götürsem küvetede önceden Le'Cola doldursam onlarına içine atsam lecola bildiğiniz asit zaten eriyip giderler.Sonrada zaferi kutlamak için beyinleriyle topmu oynasam.
Birde yarın için için bana şans diliyin annemede acıyorum.
Biostan açma ayarını şifre yap.Butona basınca açılmayacaktır.Bence bir araştır.Çok zor değil şifreyi yazınca açılıyor.Olmassa bir pro vardı adını hatırlamıyorum webcamden yüzünü tanımlayıp öyle açıyordu.Bu ikisini bulamassan windowsu şifrele ve cani fikirlerinden vazgeç.