Şimdi Ara

Yarın Maçı İzliyorum Kesin Kaybedicez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu zamana dek hiç basket maçlarını izlemedim. Hep göz ucuyla baktım. Yoksa bende severim izlemeyi ancak şöyle bir şey var maalesef ben izleyince tuttuğum takım kaybediyor. Yarın dayanamadım izlicem ve kaybedicez. Yani yarın kaybedersek sırf benim yüzümden şimdiden özür dilerim 12 DEV ADAMDAN ve Tüm Türkiye'den

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

İyi günler,

bu zamana dek hiç basket maçlarını izlemedim. Hep göz ucuyla baktım. Yoksa bende severim izlemeyi ancak şöyle bir şey var maalesef ben izleyince tuttuğum takım kaybediyor. Yarın dayanamadım izlicem ve kaybedicez. Yani yarın kaybedersek sırf benim yüzümden şimdiden özür dilerim 12 DEV ADAMDAN ve Tüm Türkiye'den

• Adres ver ordayım
  • Yarın kaybedersek ağzına yüzüne boşalıcam senin reserved.
  • hic güleceğim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

Yarın kaybedersek ağzına yüzüne boşalıcam senin reserved.

Abi yapma lütfen bir de sen vurma suratıma

Yarın dediğim aslında bugün oldu ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

hic güleceğim yoktu

gittin bakkaldan gülecek aldın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Bu finalleri ne yapacağız
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu geceki yaşattıkları o sevinçten sonra ; artık , kaybetmeleri mühim değil.
  • toplumsa özellik midir nedir.. her macı izleyen ya da izlemeye cesaret edemeyen mac sonucunu bu duruma bağlıyor.. sen izleme genede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

Bu geceki yaşattıkları o sevinçten sonra ; artık , kaybetmeleri mühim değil.

ne mactı be..dedin gene son saniyede kabediyoruz..kesin biri bosa sallıcak kaybetcez dedim... yüreğim ağzıma geldi.. sırbistanı yendik ya sampiyon olmus kadar olduk...
  • Yarın izlersen senin yüzünden yenilmeyiz zaten.

Maç bugün çünkü ..
  • FIBA
    Probably the best end to a basketball match you'll ever see

• quote:

İyi günler,

abd yi tut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

hic güleceğim yoktu

gittin bakkaldan gülecek aldın ?

Konu Kapanabilir . Forum Silinebilir .

Ayrıca Yüzünü Ayakkabı Boyasıyla Boyayıp Ben Zenci Amerikalıyım De Ve Onları Tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

quote:

İyi günler,

abd yi tut :)

+1
  • ülkede aynı şeyi düşünen en az 5 milyon insan daha var elbet birileri su koyvercekti sıkma canını
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebad.07

Yarın izlersen senin yüzünden yenilmeyiz zaten.

Maç bugün çünkü ..

+1 sen yarın izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

toplumsa özellik midir nedir.. her macı izleyen ya da izlemeye cesaret edemeyen mac sonucunu bu duruma bağlıyor.. sen izleme genede..

bende bu durum sadece bende var sanıyordum tuttuğum takımın izlediğim her maçı kaybettik maç izlemeye korkuyorum artık.

Ama bu maçı izlicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 12 Eylül 2010; 5:51:59 >
  • İzledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

Yarın kaybedersek ağzına yüzüne boşalıcam senin reserved.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.