Dostum kendin bulman lazim yoksa bir ise yaramaz illa soyle diyorsan soyleyeyim ama kendin bulmazsan ben sana hazir verirsem bir kiymeti olmaz
Bana kac tane liste 1.si kitap onerdiler hicbiri ise yaramadi sonra baaaam bir kisi cok ise yaradi belki de digerleri de yararliydi ama mesele onun bana uygun olmasiydi
Alıntıları Göster
Bende bu tur kitap veya filozof dusunceleri okumayi cok severim. Sizin begendiginiz kitap ve dusunceniz nedir? Benim dostoveyski kitaplari ve cesare pavese dusunceleri
BAŞKOMİSER ORHAN
kullanıcısına yanıt
1 yıl oldu hocam kullanıyorum kullanmadigim zaman yine aynı şekilde dünya yansın umrunda olmuyor banane diyorsun herşeye tek sorun dediğim gibi kullanmadigin zaman ağzının üzerine vuruyorlar gibi hissediyorsun ciddi bi sorununuz yoksa kesinlikle kullanmayın !
quote:
Orijinalden alıntı: Mesaopp
Bende bu tur kitap veya filozof dusunceleri okumayi cok severim. Sizin begendiginiz kitap ve dusunceniz nedir? Benim dostoveyski kitaplari ve cesare pavese dusunceleri
Alıntıları Göster
oshonun ego cesaret ve yoğun tempolu insanlar için meditasyon kitapları
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
oshonun ego cesaret ve yoğun tempolu insanlar için meditasyon kitapları
Alıntıları Göster
Osho iyidir hocam. Soyledigi anlamli sozler cok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mesaopp
Osho iyidir hocam. Soyledigi anlamli sozler cok iyi.
Alıntıları Göster
bende o sözlerden tanıdım ama kitaplarının yanında onlar hiçbir şey
ama herkesin kendine uyan ustası farklı ben ondan onca kaç yeri kaç kişiyi kaç yıl denedim olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme