ilk olarak: Casper Nirvana CN.BMI640B bundaki ekran kartı için normalde 1 gb diye bişey okudum forumda anlamadım. paylaşımlı bellek ne demek. 3 e mi çıkıyor, yoksa 1e mi iniyor.
ikincisi: casper 2 bunun ekran kartı da 2 GB nvidia gt420m.
1.Aradaki tek fark ekran kartı sanırım. Sizce hangisi daha iyi ilk sorum? 2.Neden caspera karşı bu kadar önyargı var. herkes onu alcağına buna al tarzı şeyler yazmış? mantık dahilinde.. 3.fiyatı neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğumda yerli malı olduğu için cevabını aldım satürndeki bi yetkiliden, ne kadar doğruluk payı var? 4. 1milyar 900milyon vermek benim için kolay değil. Siz ne tavsiye edersiniz?
ekran kartı kötü senin önerdiğinin.arkadaşın dediği makinayı al derim onunki daha iyi.
yok arkadaşlar o lenovo bu casperdan iyi olamaz.
casperi seçiyorum 1.yi.
quote:
Orijinalden alıntı: onurhoca
yok arkadaşlar o lenovo bu casperdan iyi olamaz.
casperi seçiyorum 1.yi.
o lenovonun ekran kartı senin casperin karta fark atar ama madem kararını verdin o zaman sormanın manası yok gideceksin beğendiğin modeli alacaksın bizde hayırlı olsun diyeceğiz ben mesela o bütçeye asus n53 alırdım herhangi bir denk gelen serisini ama tercih meselesi tabii
8gb ram'e e 2gb ekran kartı yazdığına aldanma.Bu modeli tekrar öneriyorum:
o lenovonun ekran kartı senin casperin karta fark atar ama madem kararını verdin o zaman sormanın manası yok gideceksin beğendiğin modeli alacaksın bizde hayırlı olsun diyeceğiz ben mesela o bütçeye asus n53 alırdım herhangi bir denk gelen serisini ama tercih meselesi tabii