İstanbulda mısın? Avrupa yakasındaysa mevzu gelir destek olurum... Hatta ben gelirsem başkasına gerek yok... Acayip adam dövesim var... Ölene kadar çarpışabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: TragedyDH
quote:
Orijinalden alıntı: MuzSuYou
Aklıma bu geldi
Konya'da hangi lisedesin , konya'da değilim ama gönderirim mezun arkadaşları çözerler durumu
Takipteyim. Dayak yesende kuralına göre oyna darp raporu falan al şikayetçi ol. Son gülen iyi güler.
quote:
Orijinalden alıntı: vuque
quote:
Aklıma bu geldi
Beyler okuldan çıkınca çocuk mesaj atmış. Bugün ben gelemiyorum evden çıkamam diye. Aradım çocuğu evin nerde ben geleyim teke tek görüşelim dedim. Evini tarif etti. Neyse gittim, baktım bu beni dışarıda bekliyo. Hemen gittim üstüne yürüdüm, burun buruna geldik " Söyle derdini" dedim. Oda "Sakin ol konuşalım" dedi. Bu çocuk bana küfür etmişti. Niye ettiğini falan sordum. Çok sinirliydim kardeş falan dedi. Ben anlamam sinir falan varsa garezin çıkalım teke tek aha burdayım dedim. Oda yok dedi. O gün çok sinirliydim özür dilerim bir daha olmaz dedi. Bende o bunu dedikten sonra bişey demedim. Ama ilk başta falan üstüne yürüdüm, anladı kavga olacağını. Arkadaşlarını çağırmamış. Ama onun evinin önüne gittiim sorun halloldu. Mevzu yok, üstte kalan benim beyler !11!!!!1
quote:
Orijinalden alıntı: Yealdıraum
Beyler okuldan çıkınca çocuk mesaj atmış. Bugün ben gelemiyorum evden çıkamam diye. Aradım çocuğu evin nerde ben geleyim teke tek görüşelim dedim. Evini tarif etti. Neyse gittim, baktım bu beni dışarıda bekliyo. Hemen gittim üstüne yürüdüm, burun buruna geldik " Söyle derdini" dedim. Oda "Sakin ol konuşalım" dedi. Bu çocuk bana küfür etmişti. Niye ettiğini falan sordum. Çok sinirliydim kardeş falan dedi. Ben anlamam sinir falan varsa garezin çıkalım teke tek aha burdayım dedim. Oda yok dedi. O gün çok sinirliydim özür dilerim bir daha olmaz dedi. Bende o bunu dedikten sonra bişey demedim. Ama ilk başta falan üstüne yürüdüm, anladı kavga olacağını. Arkadaşlarını çağırmamış. Ama onun evinin önüne gittiim sorun halloldu. Mevzu yok, üstte kalan benim beyler !11!!!!1
Clap clap
Sonuç bu yani.
quote:
Aklıma bu geldi
Bunu görünce aklıma bi holigan grubu geldi oradaki heriflerdeböyle kaslıydıkavgalara gidiyolardı.
Hea Kavgadan Önce Eyes Of Tiger Dinle ;)
kardeş bu bir yanıltmaca olabilir
Yedin dayaği dimi;)
Neyse cözüldüyse dağılalımm beyler..
quote:
Orijinalden alıntı: 41fifa12
kardeş bu bir yanıltmaca olabilir
Seni sonra sıkıştırıp dövecekler diyorsun yani..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme