Şimdi Ara

YARIN KAMPÜSTEKİ KIZLARLA TANIŞMA PLANIM (ZEKA İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampüs baya kalabalık. Güzel çok kız var. Karşıdan gelen kızı durdurup "Afedersiniz, kendimi kötü hissediyorum da, ateşime bakar mısınız" diyeceğim. O da tabi derse, ateşime baktıktan sonra teşekkür edip kahve teklifi yapacağım. Nasıl fikir?

• Bence tokat yersin knk okul küçükse rezil olursun daha mantıklı bişeyler bul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Bence tokat yersin knk okul küçükse rezil olursun daha mantıklı bişeyler bul

Kampüs çok büyük. Ama tokat atarsa en azından 50 kişi görebilir. Ve neden tokat atsın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 9 Kasım 2015; 19:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inthebuff

Everybody Dance Now

Renk!
  • Benim de hiç kız arkadaşım yok, makine mühendisliği okuyorum, acaba mimarlık fakültesinin bahçesine gidip böyle yapsam mı?
  • İşin sonu rektal termometreyle bitmesin de, dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdaki zeka içeriği kızın zekası galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Mimarlık fakültesinde denesem mi bunu?

Bırak denemeyi oraya bu halimle gidip hiçbirşey yapmasam bile ters ters bakar gülerler :D sapa bak diye o kadar belli olur ki

bi kere arkadaş çağırdı yanlışlıkla oradan geçtim bir garip hissettim.

sahi mimarlıkta okusam farklı olmazdı, o zaman da mimarlığın sap asosyali olurdum.

ben sap gelmişim sap gideceğim arkadaş okudugum bölümle alakası yok iş insanın kendisin de bitiyor bende de iş, numara yok. bunlar yok, bi de üstüne tipte yok. eheeee nerede kız böylesine. k
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    kız arkadaşsızlıktan kafayı sıyıran ben
    [simage]
    http://www.dersimizseo.com/wp-content/uploads/2015/08/i%C3%A7erik.jpg[/simage]

hani şu insansı kalemin bile sevgilisi olmuştur ama benim olmayacaktır çönkü tipi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Mimarlık fakültesinde denesem mi bunu?

Bırak denemeyi oraya bu halimle gidip hiçbirşey yapmasam bile ters ters bakar gülerler :D sapa bak diye o kadar belli olur ki

bi kere arkadaş çağırdı yanlışlıkla oradan geçtim bir garip hissettim.

sahi mimarlıkta okusam farklı olmazdı, o zaman da mimarlığın sap asosyali olurdum.

ben sap gelmişim sap gideceğim arkadaş okudugum bölümle alakası yok iş insanın kendisin de bitiyor bende de iş, numara yok. bunlar yok, bi de üstüne tipte yok. eheeee nerede kız böylesine. k

Aynen kardeşim bölüm filan hikaye. Lisede kız doluydu birşey çıkmadı sonuçta 4 senede. Burda da birşey olmuyor yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakma dostum amacım konunu baltalamak değildi ben de ayn konuya kendi fikrimi, yani fikrim de ağlamaklı oldu ama, sunayım dedim ama rahatsız ettiysem affola
  • ,
     YARIN KAMPÜSTEKİ KIZLARLA TANIŞMA PLANIM (ZEKA İÇERİR)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

İşin sonu rektal termometreyle bitmesin de, dikkat et.

İyiydi. Valla korkuyorum kız son sınıftır, sevgilisi vardır diye.
  • Çok film izlemenin getirisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.