Şimdi Ara

Yarın İstavrit Tutmaya Gidicem Ama Tek Oltam Var Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben balık tutucamda istavrit balığı yarın eminönü galata köprüsünde ancak bende sadece olta var hiç bir iğnem ağırlığım falan yok . Ne Almam Lazımm , Yarın ne gerekiyor misineme ekliyiceğim malzemeler olarak , ağırlık fiyatı , istavrit iğnesi fiyatı kaç paradır ? Bana bilgilendirme yaparmısınız ?

• www.albashop.com.tr buradan aradığın bütün ürünlerin fiyatlarını görebilirsin.
  • İstavrite çoktan gitmişsindir bile ama yazayım yiede. Galata köprüsünde avlanacaksan istavrit çaparisi alman yeterli, oradaki tezgahlardan alırsan 2, 2.5 tl gibi rakamlara satabilirler. Hemen köprünün Karaköy tarafında spot balıkçılık var, oraya gidersen, tanesi 50-75 kuruştan çapari alırsın. Diğer malzemeleri(kurşun, misina, klips v.b.) de ve ucuz alırsın.
    Galata köprüsünde bırak çek usulü olduğu için takımın pek kopmaz ama kıyıdan at-çek yaparsan boğazda ve acemiysen, 7-8 takım kopartabilirsin ilk günlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

İstavrite çoktan gitmişsindir bile ama yazayım yiede. Galata köprüsünde avlanacaksan istavrit çaparisi alman yeterli, oradaki tezgahlardan alırsan 2, 2.5 tl gibi rakamlara satabilirler. Hemen köprünün Karaköy tarafında spot balıkçılık var, oraya gidersen, tanesi 50-75 kuruştan çapari alırsın. Diğer malzemeleri(kurşun, misina, klips v.b.) de ve ucuz alırsın.
    Galata köprüsünde bırak çek usulü olduğu için takımın pek kopmaz ama kıyıdan at-çek yaparsan boğazda ve acemiysen, 7-8 takım kopartabilirsin ilk günlerde.

evet bende yeni başladım. paso sahilden attık oltayı. foçada hiç takım kopartmadım. ama istanbulda mimarsinanda bir sürü takım gitt...

• geçmiş olsun çaresi olmayan balık tutma hastalığına yakalandın :D köprüden atıcaksan şöyle güzel bir çapari al.köprünün üstünden alma kazık.hemen karaköy katlı otoparkın karşısında kısık balık var. toptancı tane 80 90 kuruş ordan ol yoksa köprüde 2 2.5 lira filan.ağırlık dediğinde kuruşun diye geçer ismi.35 gramlık atmanı tavsiye ederim 50 de atabilrsin biraz akıntı varsa.soruların olursa özeldende mesaj atabilirsn =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozkan37

geçmiş olsun çaresi olmayan balık tutma hastalığına yakalandın :D köprüden atıcaksan şöyle güzel bir çapari al.köprünün üstünden alma kazık.hemen karaköy katlı otoparkın karşısında kısık balık var. toptancı tane 80 90 kuruş ordan ol yoksa köprüde 2 2.5 lira filan.ağırlık dediğinde kuruşun diye geçer ismi.35 gramlık atmanı tavsiye ederim 50 de atabilrsin biraz akıntı varsa.soruların olursa özeldende mesaj atabilirsn =))

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: emreozkan37

geçmiş olsun çaresi olmayan balık tutma hastalığına yakalandın :D köprüden atıcaksan şöyle güzel bir çapari al.köprünün üstünden alma kazık.hemen karaköy katlı otoparkın karşısında kısık balık var. toptancı tane 80 90 kuruş ordan ol yoksa köprüde 2 2.5 lira filan.ağırlık dediğinde kuruşun diye geçer ismi.35 gramlık atmanı tavsiye ederim 50 de atabilrsin biraz akıntı varsa.soruların olursa özeldende mesaj atabilirsn =))

teşekkür ederim.

bende bugün gitmeyi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ev taşımakla meşgulüm bu aralar. o yüzden biraz ara verdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.