Şimdi Ara

Yarın İşe Başlayacağım Millet Canım Sıkkın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çalışma denen şeyi kim icat etmiş. Çalışmanın olacağını bilseydim bu dünyaya hiç gelmezdim. Şimdi gece 12 ye kadar tv izleyip bilgisayar oynayıp gezmektense erken yatıyorum. Bu dünyaya birkere geliyoruz onuda sınavlarla çalışmakla harcıyoruz.
    Siz işe ilk başladığınızda neler hissettiniz nasıl alıştınız bi anlatır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Hayatı Şişede Görenler''
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

gece 12 ye kadar izlediğin tv yi, oynadığın pc yi, ve yattığın yatağı çalışanlar icat etti.

/>

Orijinalden alıntı: Neonight

Bu çalışma denen şeyi kim icat etmiş. Çalışmanın olacağını bilseydim bu dünyaya hiç gelmezdim. Şimdi gece 12 ye kadar tv izleyip bilgisayar oynayıp gezmektense erken yatıyorum. Bu dünyaya birkere geliyoruz onuda sınavlarla çalışmakla harcıyoruz.
    Siz işe ilk başladığınızda neler hissettiniz nasıl alıştınız bi anlatır mısınız?

hocam benım halımde cok kotu 2 haftadır calısmıyorum borclarım arttı ev kırası yaklastı

ve benım meslegım oto mekanık yag kir pislik mazot sen hesab et bende yarın ıs gorusmesıne gıdecem yıne sıkıntılı kasvetlı gunler baslıyor allah hepımıze yardım etsın gercekten ınsan cok korkuyor hele ilk gece yatamıyorsun insanlara cevreye alısamıyorsun saat 13 e kadar vakıt gecmez herkes sana yabancı gozle bakar ( yasım 19 - 3 yılır oto mekanıkteyım )

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

gece 12 ye kadar izlediğin tv yi, oynadığın pc yi, ve yattığın yatağı çalışanlar icat etti.

Helal olsun be kardeşim ; saygı duyuyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 18 Eylül 2011; 21:14:35 >
    2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.