Şimdi Ara

Yarın Hayatımın En Önemli Günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yarın hayatımın gidişatına karar vereceğim. Ya onunla ya da onsuz.

Normalde çok sonraları demek istiyordum ama vazgeçtim. Yarın diyeceğim. Aslında kabul etme ihtimali yüksekti ama bu hafta bu ihtimali azalttım. Ve de yüzümde iki uçukla beraber gideceğim. Kabul edecekse böyle etsin etmeyecekse de kendi bilir. Üzüleceğimi biliyorum ama ona bağlı kaldığım sürece daha çok üzüleceğim. Neyse artık olan olsun.

Eğer onunla devam edersem forumu bırakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acele etme.uçuklar geçsin.kendine biraz çeki düzen ver.kızı şöyle ciks mekanlara götür gül konuş vs ondan sonra konuş.bence tabiki..

• kızamı açılcan
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Yok kafamda belirledim zaten belki tarzım kızın hoşuna gitmeyecek ama umrumda değil. Bildiğim gibi takılacağım. Uçuklar ise önemli değil. Alt dudağımdaki uçuk soyulmaya başladı. Yarına büyük oranda geçer. Üst dudağımda ise küçük bir tane var ama bıyıkların altında. Bıyılları kestiğim zaman kanayacak ama umrumda değil. Zaten kız haftasonu doluyum dedi. Bende bana 1 saat ayırabilecek misin diye sordum. Cevap yok hala. Ama anlamıştır galiba

• Evet.

• hacı sen "sonuç olumsuz olsun da silip atıyım yoluma bakayım" modundasın anlaşılan. 1saat bana ayırabilir misinden o anlaşılıyor.

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Hocam haftasonu programın var mı diye sordum o da var falan diyince bunu dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün derslerin son günü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • naaptın hacı sonuç ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.