Şimdi Ara

YARIN DERSHANEYE KAYIT OLUYORUM (BUTIK DERSANE VS NORMAL DERSANE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar butiğe çok fazla para vermeyeceğim 5 bin civarı olursa orta halli bir butik dersaneyle anlaşma sürecindeyim. Ayrıca sınav dersanesi 2 bin (merkezi bir şube değil) Beşiktaş birey 2.800 istedi (söylediklerine göre önceki seneki lys sıralamam üzerinden indirimler yapılmış.) hedef ilk 5k sizce ne yapayım ??
    Not:istanbuldayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balbazarking -- 6 Temmuz 2014; 4:24:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınava gitme bu sene giden arkadaşlarımın hepsi pişman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paraklit

Sınava gitme bu sene giden arkadaşlarımın hepsi pişman

Bi arkadaş ta gitme dedi bakalım en uzak ihtimal olarak duruyor zaten.

• Up up uppp !!!

• balbazarking B kullanıcısına yanıt
    Dersanelerin hepsi aynı bence, sınavdanda ilk 1000 e giren coook arkadaşım oldu. Etut imkani iyi mi hocalari iyi mi ona bak subeye bak birde dersane adina degil sinav subeden subeye cok farkli benim yasadigim yerde(ankara)

• Ben bu yil sinavdaydim cok da memnundum. Subeye gore degisiyor sonucta seninki de iyidir belki onyargili olmamak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Ben bu yil sinavdaydim cok da memnundum. Subeye gore degisiyor sonucta seninki de iyidir belki onyargili olmamak lazim.

Hangi şubeydi hocam??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XtremeTechLover

Dersanelerin hepsi aynı bence, sınavdanda ilk 1000 e giren coook arkadaşım oldu. Etut imkani iyi mi hocalari iyi mi ona bak subeye bak birde dersane adina degil sinav subeden subeye cok farkli benim yasadigim yerde(ankara)

Bence de öyle ama bahsi geçen şubede arkadaşım yok bu yüzden kararsızım hocaların iyi mi kötü mü olduğunu bilemiyorum

• Ben bu yil sinavdaydim hayatimin hatasi diyebilirim mf3 25 k dayim ama beerbat bi dershane konularda geride kaldik yayinlarida beğenmiyorum ben tekrar deneyecegim

• Şubeden şubeye ne kadar büyük farklar olduğunu örneklerle de sunmuş olduk :/

• quote:

Orijinalden alıntı: balbazarking

quote:

Ben bu yil sinavdaydim cok da memnundum. Subeye gore degisiyor sonucta seninki de iyidir belki onyargili olmamak lazim.

Hangi şubeydi hocam??

Ankaradaki bi subesindeydim ben.

• quote:

quote:

quote:

Hangi şubeydi hocam??

Ankaradaki bi subesindeydim ben.

Anladım hocam teşekkürler yorum için

• quote:

Şubeden şubeye ne kadar büyük farklar olduğunu örneklerle de sunmuş olduk :/

Gercekten oyleydi ya ama kizilayi bilemem benimki semtti

• quote:

Orijinalden alıntı: rolling in the deep

quote:

Şubeden şubeye ne kadar büyük farklar olduğunu örneklerle de sunmuş olduk :/

Gercekten oyleydi ya ama kizilayi bilemem benimki semtti

Eyvallah yorum için

• Bende sinava gittim sevmedim ama subeden subeye degisir bu durum bence butige git

• Upppppppppp

• 5bin lira vermene değmez diğer dershaneleri ve hocaları iyi değerlendirmeye bak. Kendin çalışıcaksın her yerde. Başarının da başarısızlığın da kaynağı dershaneler değildir bana göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

5bin lira vermene değmez diğer dershaneleri ve hocaları iyi değerlendirmeye bak. Kendin çalışıcaksın her yerde. Başarının da başarısızlığın da kaynağı dershaneler değildir bana göre..

Haklısın hocam da insan verdiği paranın boşuna gitmesinden de korkuyor hocalar soru çözemeyecek kıvamda çıkar diye korkuyorum bi arkadaşımın başına gelmişti çünkü.. Bi yerde haklısın nerdeyse iki kat fark var fiyat olarak değer mi hiç bilmiyorum. Kafam ciddi karışık

• balbazarking B kullanıcısına yanıt
    Pahalı diye iyi olmak zorunda değil, ucuz olup iyi olanlar da var araştımak, gidene sormak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Pahalı diye iyi olmak zorunda değil, ucuz olup iyi olanlar da var araştımak, gidene sormak lazım..

Giden araştırdım konu falan açtım ama yorum gelmedi arkadaşlara soruşturuyorum bakalım inşallah bulurum birilerini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.