Şimdi Ara

Yarın bu mac'i alıcam. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizde bu makineye bakıyoruz uygun olduğu için ama ram ve hdd düşündürmüyor değil

piyasada + ramli model bulunmuyor hep standart

bu maclere crackli prog vs yüklenebiliyormu acaba

ofis yüklemek istesek misal sorun olurmu

mac prolarda dvd varmı acaba resimlerde yok gibi görünüyor

hd veya ram hangisine öncelik vermeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bizde bu makineye bakıyoruz uygun olduğu için ama ram ve hdd düşündürmüyor değil

4 GB lık modelini dün itibariyle aldım bugünde son osx sürümüne güncelledim. Cihaz çok hızlı ve stabil çalışıyor. 10 Saniyede açılıp 5 saniyede kapanıyor...

Belleği kontrol ettiğimde 3.80 GB lık kısmı kullanılıyor görünüyor. ara ara değişiklik göstersede 3.97 GB lık kısmının kullanılldığını dahi gördüm. ama cihazda ağırlık söz konusu değil. SSD den kaynaklanıyor olsa gerek. Pek anlamıyorum bu donanım işlerinden ben, sadece gözlemlerimi belirtiyorum

4 GB bellek varken 5 GB kullanılırsa ne olur ne biter bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

bizde bu makineye bakıyoruz uygun olduğu için ama ram ve hdd düşündürmüyor değil

4 GB lık modelini dün itibariyle aldım bugünde son osx sürümüne güncelledim. Cihaz çok hızlı ve stabil çalışıyor. 10 Saniyede açılıp 5 saniyede kapanıyor...

Belleği kontrol ettiğimde 3.80 GB lık kısmı kullanılıyor görünüyor. ara ara değişiklik göstersede 3.97 GB lık kısmının kullanılldığını dahi gördüm. ama cihazda ağırlık söz konusu değil. SSD den kaynaklanıyor olsa gerek. Pek anlamıyorum bu donanım işlerinden ben, sadece gözlemlerimi belirtiyorum

Hayirli olsun

Arastirdigim kadariyla maclerde 4gb yetmiyor

Kalan ram ihtiyacini karsilamak icin ssdyi ram olarak kullaniyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun

Arastirdigim kadariyla maclerde 4gb yetmiyor

Kalan ram ihtiyacini karsilamak icin ssdyi ram olarak kullaniyormus

Cihazda en ufak takılma yok. Varsın SSD den kullansın

• quote:

Orijinalden alıntı: ecura

bencede 8 gb ram li modelini al
    işletim sistemleri her gecen gun yuksek ram ihtiyacı duyuyor eger cok uzun sure kullanmak istiyorsan 8 gb daha yararlı

imac late 2009 . 4gb ram ile yosmite kullanıyorum. Üstelik üzerinde ssd bile yok.ssdyi geçtim core 2 duo işlemcisi var. Herhangi bir sıkıntı yok. Her şey oldukça akıcı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Yalnız hocam kaçırdığınız bir şey var. Kullandığınız sistem macbook pro. Biz air ile pro yu karşılaştırmıyoruz ki zaten. İlla ki pro daha performanslı bunu herkes bilir. Bahsettiğimiz şey gündelik işlemler için 760tu/b'nin hiçbir sorunun olmaması. İlerisi için olan söylemlerinizde haklı olabilirsiniz belki o kısım farklıdır ama macbook air gayet "hızlı" :)

En kötü 1 tb lık harici hdd alır keyfimize bakarız.

Kendim tam bir dizi&film hastası olduğum için onu çoktan aldım. Air'de dizi seyretmekte ayrı bir zevktir diye düşünüyorum

Hayırlı olsun. Sen o dizi filmi birde retina ekranda izle farkı gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 23 Şubat 2015; 12:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Yalnız hocam kaçırdığınız bir şey var. Kullandığınız sistem macbook pro. Biz air ile pro yu karşılaştırmıyoruz ki zaten. İlla ki pro daha performanslı bunu herkes bilir. Bahsettiğimiz şey gündelik işlemler için 760tu/b'nin hiçbir sorunun olmaması. İlerisi için olan söylemlerinizde haklı olabilirsiniz belki o kısım farklıdır ama macbook air gayet "hızlı" :)

En kötü 1 tb lık harici hdd alır keyfimize bakarız.

Kendim tam bir dizi&film hastası olduğum için onu çoktan aldım. Air'de dizi seyretmekte ayrı bir zevktir diye düşünüyorum

Hayırlı olsun. Sen o dizi filmi birde retina ekranda izle farkı gör

aldık bir kere

• güle güle kullanın, 4gb ram olsa da sizi uzun süre götürecektir o bilgisayar. OS X çok uzun süre destek veriyor bilgisayarlarda bu harika bir şey. 2007 yılındaki macbook pro'ya bile son sürüm OS X yüklenebiliyor. Windows'da nerede gördünüz böyle bir şey. Çok kasar eder gibi bir durum söz konusu değil bende de 11.6" olan model var ve Matlab kullanıyorum, yeri geliyor evdeki monitöre bağlayıp full HD çözünürlükte KSP gibi oyunlar da oynuyorum. Hepsinde de yetiyor. Diğer 2010 beyaz macbook'a da kurduk Yosemite ve Mavericks'ten daha hızlı çalışmaya başladı ve cihaz çok daha eski, 4gb ram mevcut vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

güle güle kullanın, 4gb ram olsa da sizi uzun süre götürecektir o bilgisayar. OS X çok uzun süre destek veriyor bilgisayarlarda bu harika bir şey. 2007 yılındaki macbook pro'ya bile son sürüm OS X yüklenebiliyor. Windows'da nerede gördünüz böyle bir şey. Çok kasar eder gibi bir durum söz konusu değil bende de 11.6" olan model var ve Matlab kullanıyorum, yeri geliyor evdeki monitöre bağlayıp full HD çözünürlükte KSP gibi oyunlar da oynuyorum. Hepsinde de yetiyor. Diğer 2010 beyaz macbook'a da kurduk Yosemite ve Mavericks'ten daha hızlı çalışmaya başladı ve cihaz çok daha eski, 4gb ram mevcut vs. vs.

Teşekkürler

• Hayırlı olsun, yinede uzun ömürlü cihazlardır, halen core2 duo lu 1gb ramlı olanlarnı kullanan arkadaşlarım var, ve hala çok güzel performanslı çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

Hayırlı olsun, yinede uzun ömürlü cihazlardır, halen core2 duo lu 1gb ramlı olanlarnı kullanan arkadaşlarım var, ve hala çok güzel performanslı çalışıyor.

Hocam galiba virüs girdi

Sürekli Safari yeni sekme açıyor ve ingilizce arama sonuçları çıkartıyor karşıma

Yarın bu mac'i alıcam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.