Şimdi Ara

Yarın 'altın vuruş' yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar hep kaybettim yarın bir delilik yapıp Pederin yurt parası öde diye gönderdiği 300 lirayla martingele başlıyorum.

oranı 3-4 arası kupon serisiyle;

2liradan başlayıp sürekli iki katını basarak gidicem 2-4-16-32-64-100-78

7. ye kadar gelmeze kafama sıkar giderim 300lira biterse bidaha iddaa oynamıcam hatta milli piyango bileti bile almıcam aq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maglev89 -- 30 Mart 2013; 23:23:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maglev89

Bugüne kadar hep kaybettim yarın bir delilik yapıp Pederin yurt parası öde diye gönderdiği 300 lirayla martingele başlıyorum.

7. ye kadar gelmeze kafama sıkar giderim

takip hocam hayırlısı
  • Yapmayın hocam, yurdun parasını heba edersiniz yazık olur. Bizde öğrenci olduk, bu tarz paralarla girmeyin...
  • hiç gerek yok uzatma bence 1 şişe olmeca gold 5 tane limon birde tuzluk şişe bitince balkondan uzun mesafe uçuş denemesi yaparsın kardeşim heycansa daha heycanlı. Hem tasa yok dert yok koy gitsin anasını satayım
  • 300 lira bitince bidaha iddaa bayi önünden geçmicem. Ama olurda 500 liraya falan çıkarsam ondan sonra martingelle devam
  • Git yatır yurt paranı boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugüne kadar hep kaybettim yarın bir delilik yapıp Pederin yurt parası öde diye gönderdiği 300 lirayla martingele başlıyorum.

7. ye kadar gelmeze kafama sıkar giderim 300lira biterse bidaha iddaa oynamıcam hatta milli piyango bileti bile almıcam aq

Birader o zaman benden bi tavsiye veriyim madem yüklü giriyosun tam gir parayı bölme 3 tane kg var bul veya ne biliyim garanti ms oran en düşük 1,40 olsa üç maç 2,74 yapar 300 basarsan 822tl kazanırsın 522 lira kârdasın benim sistem bu tabi ben genelde 200 basıyorum sakın 30-40 tane kupon yapıyım deme ya herro ya merro üç tanede mac bulursun biraz yoğunlaş bültene yorumlara falan bak en kötü kg var bulursun sonra gelsin paralar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • butun paryı kaybedecek demedi demeyin
  • hocam yapma 300 lira çok bari ufak 25-50 lira ayır iddaa için.Ben de uzun aradan sonra bets10'da 25 lirayla başladım şu an kasa 116 tl oldu 5günde...Ama ben yine de kaptırmıyorum kendimi.115 tl olmasına rağmen 1,96 oranlı kupona 15-20 basıyorum.Zaten iddaa'da önemli olan fren yapabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 30 Mart 2013; 23:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

butun paryı kaybedecek demedi demeyin

sesli güldüm artık adamın bahtına
  • Kendini çok fazla kaptırırsan gerçekten altın vuruş yaparsın
  • Baştan kaybetmişsin sen altın vuruş yerine altın noktayı koy . Yurt paranı ödemeyip martingele başlıyorum demişsin ya arkadaş şakamısın para sende istedimi yaparım kim karışır diyebilirsin ama bende bu kararın yanlış mantıksız vede akıllıca bir fikirin olmadıgını belirtmek isterim . birde kredi çekip iddaaya basan insanlar var gerçekten acımıyorum kaybetmeye mahkumdurlar

• kumarbazın en iyisi samanlıkta yatarmış
  • hrs yapan insan kaybetmeye mahkumdur
    dimyata pirince giden evdeki bulgurdan olur
    ak akçe karagün içindir...
  • BAK ALTIN VURUŞU YAPTIM ŞUAN UTAH MAÇINDAN SONRA BIRAKTIM İDDAAYI .
    KASA SIFIRDI ŞU RESİMLE 170LERE VURDU SONRA NE Mİ OLDU ? BU GECEYE BASTIM GÜVENİP , ATLANTA HAWKS İY1 YATTI , UTAH JAZZ İY1 YATTI, CLIPPERS İY1 YATTI KASADA SON 100 LİRAM VARDI ÇEKTİM YETERLİ BENİM İÇİN . 100 LİRA KAR FALAN DEĞİL , AKSİNE HESABA AKTARDIĞIM PARALARA BAKINCA ZARARA BİLE GİRMİŞİM .
    SABAH MAÇI İZLEMEK İÇİN YATMIYORUM , KUPON YATINCA KAFAMA TAKIYORUM UYUMUYORUM . UYKU DÜZENİNE SAĞLIĞINA ZARARLI CEBİNE ZARARLI. ZATEN BIRAKMIŞTIM BU B*KU 2 AY OLUYO TEKRAR BAŞLADIM 100 200 ZARAR ETMİŞİMDİR AMA BIRAKTIĞIM ANDAN İTİBAREN YETERİNCE KAR ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM .
     Yarın 'altın vuruş' yapıyorum.

• quote:

PAZARTESİ tek maç chelsea-manu ya oynayın bari. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.