Şimdi Ara

Yarın Alıyorum Son Bi Bakın Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• güzel arkadaşım bu düşük bütçeli bir sistemdir sana tavsiyem bu aralar amd düşük sistem alma niye dersen yakın zaman sonra amd yeni işlemcilerini çıkaracak hatta bunlara göre anakartlar piyasaya geldi bile o işlemcilerin içindeki ekran kartları 5750 den daha performanslı olacak.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=96803
    (fm FM2 AD53**** serisi işlemcilerini iyi araştırın.)

bu sistemi alırsan emin ol çok yanlış yaparsın amd yeni işlemcilerini alırsan ekran kartıda almak zorunda kalmayacaksın . yada extradan bir ekran kartı daha alıp performansını çok ciddi bir derecede arttırabileceksin. (crosfire)

hdd ve kasa önerisine gelirsek sıradan 500gb sata 3 seagete al bitsin gitsin işte buna fazla kafa yormaya deymez.
    kasaya gelirsek

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020
    bu kasa işini fazlasıyla görür içinde güç kaynağı vardır extradan güç kaynağıda almassın hemde kaliteli bir kasadır.

ekran kartı monitör işine gelirsek piyasdaki tüm ekran kartlarında dvı bağlantısı vardır bunuda kafana takma .

• bu sistem daha iyi anakart güncel özellikli SATA3 USB3 vb.

MSI ZH77A-G41 Intel H77 Soket 1155 DDR3 2400 MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA Anakart *159,02 TL

INTEL Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci *247,37 TL

-------------------

SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk *131,71 TL

XIGMATEK ASGARD-W PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA *144,56 TL

diğer parçalar aynı

vatan

Monitör DVI baglantısını olduğu için ekran kartının DVI bağlantısından yapman lazım
    yani ekran kartın da DVI ve/veya HDMI bağlantısı olması gerekir
  • İlk mesajda ki olmamış, Mystik'in önerdiği sistem daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım
    Anakartların ikiside geleceğe dönük değil yani ileride kullanabileceğin birşey değil max 8 gb ram destekliyor o yüzden benden geçmedi Anakart = X
    Monitörün DVI girişli olduğu için alacağın ekran kartının üzerinde DVI girişi bulunması gereklidir. Monitör = X
    İşlemcin bu fiyata göre güzel bir işlemci 12mb cache bulunduran bir yapıt fiyatına göre çok iyi. İşlemci = √
    Ram in hakkında fazla lafa gerek yok corsair iyi bir marka daha fazla verim alabileceğin bir aygıt. Ram = √
  • - 8 GB lık Tek ram yokmu piyasada ?
    - anakart sata 3 yaptık diyelim ama bu sefer HDD SAta 3ler pahalı bütçem yok
    - Sistem yenileme gibi bi alışkanlığım yok P4' lerden geldiğim için fazla bi sistem merakım yok sadece biraz daha yükselsin istiyorum sistemim
    - Fazla para vermek istemiyorum Full HD monitör dahil 900 TL ye gelen bir full pc sistemi için güzel seçimler değil mi bunlar ?
    - Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
    - Sonuç olarak alıyorum ve rahatıma bakıyorum galiba :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.