Şimdi Ara

Yarın, Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu tv8'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar guzel program oldu niye keyfini cikarmazsinizda sacma sapan diyaloglara girersiniz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adt1

quote:

Orijinalden alıntı: savkar

Ş.Mosturoğlu zaptı yanlış yazdılar ben de okumadan imzaladım diyor.Bu adam avukat :)

benim babam savcı. küçükken odasına gittiğimde görürdüm katip 25-30 tane üst üste konmuş kağıt getirirdi babam tek tek imzalar verirdi.
    25-30 kağıt 2-3 dakika içinde imzalanıp biterdi. o zaman da düşünürdüm neden okumadan imzalıyor bu adam diye.

hala bi fikrim yok. ancak bazı şeyler sandığımız gibi olmuyor, işin içinde olmadan bilinemiyor

Evrak işleri ayrı bir olaydır ve genelde o evraklar o masaya gelmeden önce okunur imzalayacak kişiye ondan sonra çıkartılır. Ama ortada seni içeri atacak iddaların olduğu bir tutanağı okumadan imzalamak hele bir avukat için korkunç bir durum bence. Elmayla armudu ayıralım. Konuya değil imza muhabbetine yazıyorum sadece, çümkü programı ne izledim nede okuduğum kadarıyla inandırıcı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Şekip, A.Y savunmasında sadece iddanamedekiler üzerinde cvp verdi dedi, direkt geçtim. Oradaki iki tane sunucu peki GS nereden girdi savunmaya diyemedi.

çünkü ona da cevap verdi.
  • Kimin ne dediğinin önemi yok gibi duruyor. Şimdi burada hemen hemen herkes tapelerin bir çoğunu okudu. Okuduklarından sonra kimler bu konuşmalar için "herşey doğal gözüküyor normal konuşmalar" diyor?
  • 2-3 GS'lı arkadaşın umutsuz bir o kadar da anlamsız çabalarını gülerek izliyorum.
    Sizle bir yarışma yapalım.
    Siz Mosturoğlu'nun açıklamalarındaki çarpıklıkları ben de size iddianamedeki çarpıklıkları yazayım.
    Daha az çarpıklık bulan ebediyete kadar sussun oke:)

Şekip Mosturoğlu , gayet net herkesin anlayabileceği dilde , ben bu davada hala sanığım o yüzden hereyi söyleyemem , dedi.
    Bunun ne'si anlaşılamıyor. Fransızca mı konuşulması lazım bazı şeylerin tarafınızca idrak edilmesi için?

Peki GS neden AY'ın savunmasına girdi diye sonra bir arkadaş var...

Savunmayı gazetedekilerden ibaret sanan , savunma konusunda bilgisi bu kadar olan her bilgisiz arkadaşın sorması muhtemel bir soru bu...
    Herkese söylediğimizi ona da söyleyelim.Savunmanın hepsini okursan , böyle komik sorular sormazsın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.