Şimdi Ara

Yarım kalanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Offf hüzenlendim lan.Dörtmetrekarede,elimde gözü kör olasıca sigaram.Yağmur usul usul penceremin camını döverken bir şekilde,bir türlü gelemeyen baharı beklerken, hüzünlendim.
    Beni de zaten bu yağmurlu havalar mahvetti.hep biri -yalnızca biri- aklıma gelir yağmur yağınca.Hep bir şarap içme isteği uyanır içimde.Ne güzel olurdu ama ya; yağmurlu havada el ele tutuşarak saatlerce yürümek.Şimdi ise pencereden geçenlere bakıp iç çekiyorum sadece.Olmazdı zaten ya; sadece el ele yürümekle olmuyor ki arkadaş bir ilişki.Zor,zor,çok zor bir ilişkiyi devam ettirmek.Cesaret ister,yürek ister. Sevmek cesaret ister be arkadaş! Korkarsan olmaz. İmkansızdı zaten bizimki. "2 tarafı tura olan bi parayı havaya atıp yazı beklemek" gibi bişeydi yani. Zordu,zorlaştırdı. İmkansız yaptı sevgimizi. Gitti, bakmadı arkasına,düşünmedi...
    Geride ne mi kaldı? Her yağmur yağdığında duyulan hüzün... Gökyüzü ağlıyor! Gözyüzü bile ağlıyor. O ağlarken biz ne yapalım,biz ne yapalım? Tanrı da ne diye yarattıysa insanları anlamadım. Dünyaya gelirsin ağlarsın. Hayat acı arkadaş. Ölürsün yıkarlar ; hayat pis be arkadaş. Yaşamak zor geliyor insana,nefes almak… Ağır geliyor insanın üzerine- üstündekiler- . Peki ne yapmalı ki, oturup benim küçücük odaya ölümü mü beklemeli ? Yada tanrı sizi çağırmadan yanına mı gitmeli ? Bence yaşamalı, yaşamak için neden bulmalı.Sevmeli,sevdirmeli kendini.Ben cok sevdim. Sende -coksevbeni- …

Not: Tamamı sarhoş kafayla yazılmıştır. Niye yazdığımı bilmiyorum. Beğenmeyip küfredenler de olabilir,sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayboys -- 8 Mart 2014; 23:36:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIRADA NE KALDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.