Merhaba yeni bir DVD Writer aldım. Bir de DVD+R boş DVD aldım. Nero ile daha önce tam doldurulmadan yazılan CD lere devam edebiliyordum. Bunu DVD için de yapmak istiyorum. Yani mesela DVD'ye 1GB dosya yazdım. Daha sonra bu DVD'ye geri kalan boş miktar kadar dosya yazmak istiyorum. Nero da nasıl yapılacağını biliyorum. Fakat bugün aldığım DVD+R'ye yazamadım. Kabul etmedi. Bunu için farklı tür bir DVD mi almam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu soruyu Nero ile çözülebilir düşüncesiyle yazılım bölümüne sordum. Fakat orada yanıt alamayınca buraya sormayı uygun gördüm. Moderatör arkadaşlar isterlerse yazılım bölümündeki sorumu silebilirler.
walla benim bilidğim dvd+r dvd-r olması fark etmiyor her cd ve dvd de sonradan ekleyebilme yazma olarak yapabiliyosunuz nero da
Compilation'u yaratırken Multisession seçeneğini seçerseniz, üzerine devam edebilirdiniz. Yazdığınız diski galiba finalize etmişsiniz ve onu artık kullanamazsınız. Bir dahaki sefere gerekli seçimi yaparak multisession olarak kullanabilirsiniz. Alptraum'un dediği gibi +R, -R fark etmiyor.
Evt aynen dediğiniz gibi yaptım. Multisesion seçtim. Sanırım aldığım DVD de bir sorun vardı. Başka bir DVD de denemek en mantıklı yol şu anda.
evet dvd markasını değiştir.özellikle sonradan devam etmek istediğin dvd leri kaliteli olanlardn seç.fiyatı ucuz olanlar çok kötü çkıyor gerçekten.sony,tdk,maxell iyidir.ayrıca benim bildiğim +R ile -R nin farkı;+R olana ekleme yapabiliyorsun -R olana yapamıyorsun.ben öyle biliyorum ama.
Re-Writable ise zaten HDD gibi olduğundan tekrar yazabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Yalnız FINALIZE seceneği sakın işaretleme yazarken. yok gider dvd-rewriter'in. yani dvd-rw'ın olur dvd-r.
Yalnız FINALIZE seceneği sakın işaretleme yazarken. yok gider dvd-rewriter'in. yani dvd-rw'ın olur dvd-r.
Sanmıyorum. Finalize seçeneği sadece standalone playerlar ile daha uyumlu olsun diye seçilir. Finalize edilen sessiona devam edilemez burası doğru, ama RW diskinizi sildiğiniz an finalize bilgisi de silineceğinden yine sıfırdan başlayabilirsiniz. Ayrıca -R diske multisession yazdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme