Şimdi Ara

Yarım Ekmek Kokoreç 20 Lira Nasıl Oluyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarasa yiyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok severseniz bayıla bayıla yerseniz 200 lira da olur. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Bu ülkede domalanı sikerler.

• hayvanin mokuna gorr degisiyor

osurdugu yere mictigi bagirsakta olsa o yeri ekmek icine koyup yarim ekmegi 35 tl den satiyorlar

ucuz olanlarda bakteri var.komsunun mide cortladi cok ameliyat gecirdi tedavisi 400 bin tl simdi yarim yamalaknyasiyor

• Arkadaş kokoreç nasil sevilmez ya ben yatıya bile giderim kokoreç için gecen gün Gala dan aldım 10 tl idi yarım ekmek yer Z.Burnu

• Arkadaşlar kokoreç'i kıyma gibi böldürmeyin, yani bir halkayı en fazla 4'e böldürüp üstüne kimyon veya kırmızı biber ile yiyin. kalitesini böyle anlarsınız.

• Ankara da biraz isim yapmış isimler 23-25 arasına satıyor, pikolet, hacı, profesör vb. En son total içindeki hacı da yedim yarım 23 lira. Genellikle yolum düşerse eryamanda ankaragüçlü boradan yiyorum. En son 20 liraydı şırdan, mumbar falanda var. Ankaragücü pasoligi olana indirimi var cuzzi bir miktar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkentli06 -- 14 Eylül 2020; 22:50:3 >
  • nikogrk kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, iri kıyım istediğiniz halde tak tak usulü kıyım şeklinde vermekte ısrar eden olursa almadan çıkın. O şekilde baharat ve kıyım yöntemiyle en kötü kokoreci bile satıyolar.

• Kokoreçi yediren kısmı baharat, güzel bir bütün/kıyma ete aynı baharatlar girerse bir o kadar lezzetli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

İçine baharatı koymasınlar bak yeniyor mu bu meret. Biz de aldık çok defa hazır kokoreç, tek kusuru iri parçaların olması ki ben onu incecik kıydıktan sonra tavada bir çevip ısıtıyorum. Birazda acı biber ve kekik.

Normal kokoreçin orta kısmına iç yağ konur başka birşey değil.

Arkadaşların da dediği gibi sırf kolesterol olan şeyin yerine gider döner alırım ki öyle yapıyorum. Sadece probiyotik bakteriler için ara ara yerim.

• Kokoreç deyip geçmeyin bak sadece rezervasyon yaptırarak yiyebileceğiniz kokoreççi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 15 Eylül 2020; 0:1:14 >
  • Coğu kokoreç satanlar bağırsak sote satıyor.Üstelik tahtaya vura vura eti öldürüyor.

• _ Siz ucuz almışınız arkadaş, bizim burada 20+ üstü yazmamayım lakin yaptığı işin hakkını veriyor rejim de olduğum halde en az 10 günde bir kendimi ödüllendiriyorum ve bağımlısıyım sağlıklı olsam hergün yeri ... ha başka yerde yemem temizlik ve güven önemli ve yarım ekmek içi başka yerde satılanın iki katından fazla al bir tane bir de fırından yarım ekmek al kokoreçi iki ye böl manitanla ye cinsinden, mahçup olmazsın, ben domateslisini sevmem bol kekik ve basacak acı biberi, ayrıca burası İzmir işi de yapıyor yani kimyonlu galiba ben hiç denemedim.

_ Bu meret bir kültür olayı ince bağırsağın ki genel de kuzu bağırsağı olur kuyruk yağı ya da uykulukla dengeli haşır neşir olmasıdır. Sarım sonrası bir taşım haşlanır sakın evde denemeyin çok fena kokusu var denenmiştir. Haşlama sonu dışı ateşle mühürlenir sonra evde iseniz dilim şeklinde teflon tavada halkaları pişirisiniz pişim sonrası kıyılır ve baharat ile demlenir ve afiyet olsun. Nereden bu bilgi derseniz ... İnsan ne yediğini bilmeli kesim hanede arkadaşlarım vardı onlara sardırdıım bu haşlama ve mühür ve kömür yoksa teflon tava olayını onlar söyledi, körpe kuzunun ince bağırsağı harikadır. Bir kısım arkadaş bu kuzu bağırsağını aşağılamış küçükbaş veya büyükbaş hayvan ot yada saman yer. :) her bulduğunu yemez, bir de kültürümüz de mumbar dolması vardır oda harika olur kaç kez yıkanır içinden su akar nasıl temizlenir, hepiniz başıma sosyete kesildiniz. Biri ucuz döner demiş ne eti yiyor acaba " ucuz etin yahnisi" diye bir ata sözü olmalıydı. İstanbul da olup iyi kokoreç arayan özelden yazar ise cevaplarım, iyi mekanlar ayakta kalmalı.

_ Biri yok 5 Tl. demiş adam kira, elektrik,su,motor servisi, eleman, tabela vergisi, ötv, kdv ve bir de vergilere ne ödüyor acaba iyi ürün maliyetlidir diye biliyorum.

• olm mok yiyorsunuz sonra çinlilere laf atıyorsunuz. Sırada ki virüs bundan çıkarsa şaşırmam

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt

İşin içinde olmama rağmen şimdiye kadar ağzımı vurmadım. bizim buralarda kokoreçe talep çok az %95 i batı tarafına geliyor. toptan alırsanız biz işlenmeden 7 tl ye veriyoruz tahminimce 10-12 tl ye gelir. Alırken rengine dikkat etmelisiniz yeşil falan olmayacak dondurucuda saklarsanız bir sıkıntı çıkmaz.

• Markette satılan güya! kokoreçlere bok atmıyorum, zaten bok onlar.

Kokoreç satmıyorum sağlam seveniyim, ama senin gibiler marketten alınan donmuş kokoreçleri yiyip bilmişlik taslamaları acaip enteresan.

@trakyAli-1986

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 26 Eylül 2020; 3:1:5 >
  • az bile

• Ben 13tlye yiyorum gayet kaliteli

• Kokoreç eti lastik gibi. Yarısını yiyorsam yarısını da çıkarıyorum. Her zaman tercih ettiğim bir şey değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.