Şimdi Ara

Yarı tatil'de dubrovnik gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailecek yarı tatilde Dubrovnik'te 1 hatfalığına tatile gitmeyi düşünüyoruz. Fiyat falan hiçbirşeye bakmadık, sadece böyle düşünüyoruz herkes hem fikir olduğu için büyük ihtimal gidicez. Gezmiş görmüş kişiler varsa nasıldır Dubrovnik nereleri güzeldir, nereleri kötüdür? Alacağım her türlü bilgi yararımadır. Şimdiden sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Ailecek yarı tatilde Dubrovnik'te 1 hatfalığına tatile gitmeyi düşünüyoruz. Fiyat falan hiçbirşeye bakmadık, sadece böyle düşünüyoruz herkes hem fikir olduğu için büyük ihtimal gidicez. Gezmiş görmüş kişiler varsa nasıldır Dubrovnik nereleri güzeldir, nereleri kötüdür? Alacağım her türlü bilgi yararımadır. Şimdiden sağolun.

Dubrovnik öyle büyük bir yer değil.Yani old town var zaten sadece gezebileceğiniz orası güzeldir zaten herşey orada bence çok güzel korumuşlar.
    Lokrum adası var ama kışın boş olacağını düşünüyorum. Belki game of thrones un çekimlerini görebilirsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Ailecek yarı tatilde Dubrovnik'te 1 hatfalığına tatile gitmeyi düşünüyoruz. Fiyat falan hiçbirşeye bakmadık, sadece böyle düşünüyoruz herkes hem fikir olduğu için büyük ihtimal gidicez. Gezmiş görmüş kişiler varsa nasıldır Dubrovnik nereleri güzeldir, nereleri kötüdür? Alacağım her türlü bilgi yararımadır. Şimdiden sağolun.

Dubrovnik öyle büyük biryer değil old town var orası çok güzel gerçekten. Lokrum adası var yakın ama kışın pek iyi olmaz sanırsam.Bide game of thrones çekimlerini görebilirsiniz belki :D
  • Hırvatistan 1 ocakta ab e giriyor. Vize almaniz gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

Hırvatistan 1 ocakta ab e giriyor. Vize almaniz gerekecek.

1 Ocak'ta degil, 1 Temmuz 2013'de AB uyesi olacaklar...
  • Dubrovnik güzel şirin ve ufak bir yer... merkezde girebileceğiniz eski tarihi yapılar var ama çoğu paralı ve bazılarının içinde gerçekten hiçbirşey yok adamlar çok iyi bir yol bulmuş ve her şeyi pazarlıyorlar. o yüzden her yere müze giriş ücreti ödememenizi tavsiye ederim.. kalenin içinden geçtikten sonra meydana gelmeden ilk sokakta güzel bir restoran var ve türk yemekleri yapıyor.. benim gibi dışarda her yemeği yiyemiyorsanız oray tavsiye ederim ama ismini unuttum büyük bir ihtimal turla gidiyorsanız rehberiniz biliyordur.. çünkü çok fazla mekan yok.. hediyelik eşyalar pahalı hatta örnek vermek gerekirse malta, prag, venedik buralardan bile pahalı geldi bana. küçük magnetler bile 2-3 eurodu.. merkezden yanyana 10-15 tane hediyelik eşya satan dükkan var, ama içeri ara sokaklara doğru girerseniz çok daha uygun fiyata hediyelikler alabilirseniz.. ben gemiyle gittiğim için gece kalamadım ama oradaki arkadaşlar gece eğlencelerinin güzel olduğunu söylediler..

şimdiden iyi tatiller:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ocak sonunda Balkan gezisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.