Şimdi Ara

Yarı SCI - FI Silah Tasarımım - SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
9
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam elinize sağlık, silah mermiyi dışarı atarken niye sadece kovanı atmıyor
  • helal olsun ülkede böyle insanların yaşadığını bilmek mutlu edici başarılarının devamını dilerim bro
  • Kardeş senin burada ne işin var? Bul 5-6000 dolara direk California yolunu tut San Francisco-silicon Valley ile Los Angeles arası bir yere kapaklan keyfine bak. Tüm resimler çok güzel özellikle 3. Ye bayıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077’deki gibi bir şey yapsan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ksenofanex -- 8 Şubat 2019; 11:12:16 >
  • Çok güzel olmuş fakat ilk gördüğüm anda bende VAPR-XKG canlandı direk.
  • Eline sağlık iyi çizmişssin. 12. Resimdeki hatan şu olsa gerek, sıkılan bir mermenin yatağından boş kovan düşmesi gerekir senin maşallah sıktıktan sonra olduğu gibi dışarı çıkmış. :)
  • Neden hiç sağdan görünüş yok? O tarafı çizmediniz mi?

Çizmediyseniz şu çoklu atış tekli atış değiştirme tetiğini sağ yana da yapın lütfen. Bu milletin %10'u solak.
  • Bu silah bir oyunda olsa sırf bu silahı oynamak için oyuna girerim. Efsane olmuş.
  • DHde böyle insanların da olduğunu bilmek insanı umutlandırıyor.

• Rammstein, iaaynaci, 12. resimdeki hatayı fark edenler. Evet her iş bittikten sonra o pozun görsel efektini yaparken farkına vardım. Sonra tekrar 3D ortama gidip çekirdeği kovandan ayırmakla uğraşmaya üşendim böyle kalsın dedim artık.

gozcelik, Silah 3 boyutlu olduğundan her tarafı var ama bütün detaylar hep sol tarafında olduğu için sağdan poz almaya gerek duymadım. Sağ tarafı sadece düz ve üzerinde vidalar var, vidaların yerleşimi bile sol tarafındaki ile aynı. Yani solunu gösterdikten sonra sağını göstermenin hiç bir kaydadeğer tarafı kalmamış oldu. :D

Athlon 840 Kaveri, gtx 1080 windforce o.c ekran kartı, fx9590 cpu yine o.c'li 5.2 ghz, 16 gb ram, temel sistem böyle. İşlemci güçlü ancak çok yakıp çok ısındığı için verimsiz, anakartım sadece amd destekli olmasa çoktan intel'e geçmiştim. Yıllardır bu anakart - cpu ikilisi ile devam ediyorum bozulana kadar sömüreceğim.

Cümleten yorumlarınız için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 8 Şubat 2019; 17:45:46 >

• En önemli konuyu es geçmişsin stabileden.
    AK-47

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeğinize sağlık. Forumda böyle meziyetleri olan üyeleri görmek güzel.
  • Başarılar, çok güzel olmuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeroxe

En önemli konuyu es geçmişsin stabileden.
    AK-47
    www.artstation.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.artstation.com/artwork/xWyG2

AK yi gorunce aklims geldi, õzel modifiyeli ak47 tasarlamistim linkte mevcut. Bunu yapmak daha uzun surmustu.

• silah çok sci fi olmuş dicem ama amaç o

3ds max devam hocam rhinodan mı 3ds ye atıyorsunuz yoksa full 3ds mi çalışıyorsunuz
  • Nicki metal gear olan birine çok yakıştırdığım bir çalışma, takdir ederim hocam. Metal Gear ile ilgili herhangi bir çalışmanız oldu mu? Görmeyi isterim.
  • Mükemmel olmuş. Keşke DH topluluğunun %1'i böyle üretici kesim olsa. Hele ki konu dışı..
  • Bu işlerden anlamasam bile çok emek istediğini ve özellikle senin gibi kaliteli işler ortaya çıkaran insanların ne kadar çabaladığını tahmin edebiliyorum. Ülkemizde de değerinizin hiç bilinmediğini düşünüyorum eğer yanlış bilmiyorsam. Çok güzel işler çıkarıyorsunuz motivasyonunuzu koruyarak devam etmenizi tavsiye ediyorum. Ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 8 Şubat 2019; 21:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Bu işlerden anlamasam bile çok emek istediğini ve özellikle senin gibi kaliteli işler ortaya çıkaran insanların ne kadar çabaladığını tahmin edebiliyorum. Ülkemizde de değerinizin hiç bilinmediğini düşünüyorum eğer yanlış bilmiyorsam. Çok güzel işler çıkarıyorsunuz motivasyonunuzu koruyarak devam etmenizi tavsiye ediyorum. Ellerinize sağlık.
    Sagol hocam, dogru sırf kendi adima soylemiyorum genel manada is isteyip hakkini vermeye gelince eli titreyen cok terbiyesiz var. Ozellikle bu tarz islerden anlayan birini bulunca yapisip suluk gibi kendine intro mintro isteyip ya da videosune efekt isteyip bedavaya yaptirnaya calisan andavallar cok fazla. Basima geldi yani bizzat, bende yurt disina cikmaya calisiyorum iste bu ulkede is mis yapmam. :)

• Deviantart`a yüklemeyi düşünmezmisiniz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.