Şimdi Ara

Yargı Lemma Tyt Türkçe Sosyali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu denemenin sözel kısmı bir tek beni mi yamultuyor 2 ve 3 ten iyi yaptım gerisi berbat geldi 15-20 yi buluyor türkçe sosyal yanlışları. Acayip moralimi bozdu 2 hafta kala. Sizin nasıl bunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçesi kolay diyorlardı bence orta

Sosyali bayağı zor

• 2 ve 3 ten kaç yanlis geldi hocam

• hocam ben en iyi tr netlerimi bunda yaptım ama açıkçası türkçesi kolay fln değil bence ösym düzeyinde sos gelirsek benim 11 netten yüksek gelmedi bu denemelerde matematik bence kaliteli olmuş çok kolay değil feni bence ösym seviyesinden yukarda sanki geçen sene 2016ygsler fln daha kolay geldi bana
  • Türkçe 5y civari geliyor ortalamamdan dusuk biraz

Sosyal de normalde 1-2 yanlis olurdu bunda 4-5 yanlid cikiyor

• Hocam bunun feninde 12 13 gerçekte kaç eder sence +5 ekleyeyim mi

• 10'lusunu çözüyorum sosyali normal gibi 2-3 yanlış geliyor ama türkçesinde 8'i bile gördüm paragraf soruları çelişkili ve yorucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkçesi ortada sosyali harbi kazık normalden 3 4 eksik yapıyorum
  • türkçesi kolay sosyal yamulttu her deneme 4 boş din tarihte öyle

• bunda 13geliyorsa bence sınavda 15 gelir msü yü çöz bence en yakın deneme o
  • Palme ve 345 in tytlerinde 105-110 idim

Lemmada 4 tane100 1 tane 108 yaptım

Lemmanın sosyali ve özellikle türkçesi aşırııı serttttt

Böyle çıkamaz çıkmamalı.Örnek tyt ile hiçbir alakası yok.

Böyle çıkarsa baraj geçen sayısı çok düşer

• Burak Holding kullanıcısına yanıt
    2 3 te birinde türkçe 3 er yanlış sosyal birine 10y1b birinde 7 yanlıştı. 4.de sosyal 3 yanlıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çok da iyi denemez yine. 2 3 ün türkçe 4 ün sosyal bi diğerlerine göre eh işte de öbürleri ölüm.

• hocam bu deneme neden bu kadar popüler oldu ? içim rahat etsin diye bugün aldım daha çözmedim ama şöyle bi matematiğine baktım çok da özgün gelmedi bana. millet her renkli denemeyi özgün deneme, "tam ösym tarzı" sınıfına koyuyor galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    Piyasada adam akıllı deneme yok hocam ondan insanlar bir arayış içinde, ufak bi benzerlik yakalayınca yapıştırıyorlar.

Bence denemenin Türkçesi olması gereken seviyede orta yani. Sosyali de din çok kasıntı be abi. Ama öğretici. Bence denemelerde yüksek net yapmayı önemsemekten çok o denemenin bana ne gibi bir faydası oldu sorusunu kendimize sormalıyız. Denemelerdeki netlerin ygs de tutmadığını genel olarak mezunlar bilir. Bir ölçüt olsun ama aman 105 oldu tüh 106 olacaktı dememek lazım.

• turkce orta sosyal bana gore baya kazik.2sinden 10 net yaptim uzun sure sonra ilk defa 95in altina dustum.bu sene tyt adina adam gibi deneme yok bence.

• Tr orta zorluğu yok da sosyali zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ösym sosyali zaten zor sormuyor mu?
    birkaç senedir dinde arapça kelimeler, felsefede filozofların adını sormaya başlamadı mı?
    geçen sene sadece felsefeden 2 tane paragraf verip bu düşünceler hangi filozofa aittir diye soru vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 15 Haziran 2018; 12:5:59 >
  • bu kadar yorumun üstüne bugün 5'li denemesine 5. denemeden başladım. türkçesinde hayatımda yaptıgım en düşük türkçe netini yaptım. sosyali zor gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 15 Haziran 2018; 15:1:49 >
  • Bugün 4.sünü yarıda bıraktım beyler ya paragraf okuyasım, göresim gelmiyor artık. Okusam da kafam başka yerlere dağılıyordu sinirlendim fırlattım deneme telef oldu. Kendimi çok kötü bişi yapmış gibi hissediyorum moralman eksilerdeyim :,-(

1-2-3 te türkçede 1-2 yanlışım çıkıyordu bunda 7 tane çıktı son bikaç soruyu da yapmadım. Of:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 16 Haziran 2018; 14:1:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.