Şimdi Ara

yardımm ibm r51 format attım ama kartlarrr !! :S:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lap top a format attım fakat ekran kartının ne oldugunu bilmiyorum ekran kartının ne oldugunu nerden ögrenebilirim lütfen yardım edermisiniz,,, ekran,ses,internet,kartları nedir hangi sürcüleri indirip yüklemeliyim bi el atın nolur ...

• Çok Kolay.

Şimdi Önce Yapmanız Gereken.
    www.lenovo.com adresine girin Burdan Sağ Üst Kısımda Search Kısmı var. Buraya Dizüstü Makinanızın Altında Arka kısmında Type Numarası vardır. Örneğin: type:2887-7GV Şeklinde Bu numarayı Ordaki searc kısmını yazın ve aratın Çıkan Sayfada saol tarafda " Downloads and drivers " kısmına tıklayın ve alt taraftaki search kısmına tekrar makinanızın type numarasını girin. işletim sistemini xp seçin. ve Tüm driverlar Karşınıza Çıkacaktır.

Size İlk başta Karışık gelecektir. siz bana type numarasını verin Makinanızın arkasında yazar. Ben size sayfanın Linkini vereyim direk indirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda -- 27 Haziran 2007; 9:48:01 >

• şimdiden çok teşekkür ederim ((2887-cto s/n L3-akeva)) sanırım istediginiz bilgi bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthnn -- 28 Haziran 2007; 0:49:50 >
  • ya bide bunları yükledm lap top a oyun attım direct3d hatası werio
  • Şimdi Siz sorununuzu Hallettinizmi Ben hemen Linki Atayım size.
    direx in Yeni versiyonunu ınternetten ındırın ıstersenız ;) Oyun yeni ise Cihazın Uzerındekı eski versiyon olabilir Bu yuzden hataverıyor olabılır

Evet Ayrıca Makınanızın Tüm Driverlarının Bulunduğu Link.

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&sitestyle=lenovo&brandind=10&familyind=168386&machineind=168560&modelind=169174&partnumberind=0&subcategoryind=0&doctypeind=9&doccategoryind=0&operatingsystemind=53385&validate=true

Biraz uzun ama idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda -- 28 Haziran 2007; 16:51:23 >

• direck 3d hatası diyor direct x demiyor ekran kartının yüklendiginden emin degilim biraz yardım edermisiniz 3 gündür ugraşıyorum örenicem bu işi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fakat linkte ortada birşey yokki 2 tane continue war :S
  • yanlız oyunlara tıkladıımda direct 3d hatası weriyor bunu nasıl giderecegim link varsa verirmisiniz

• inanın artık size sormaktan çekiniyorum yeterince ugraştınız fakat linklerde çıkmıo bide ses kartı falan da yüklü degil hata veriyor ne yapmalıyım lütfen 0 dan anlatırmısınız yeni formatlamışım gibi
  • bunları yükledikten sonra yapmam gereken birşey warmı msn adresim game__time@hot 2 tane _ lütfen yardm edermisiniz burdan çok daha hızlı olur eminim
  • Tamam Ordan Anlatırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.