Şimdi Ara

yardımm 81000306

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar millet,2 gündür 81000306 hatası wermekte msn..üst başlıktaki öneriler işe yaramadı başka bir fikri olan varsa yazsın delireceeeeemmmmmm...kafayı yemiş msn var karşmda..:S

sistem dosyası düzeltilemiyor onar dediğimde ise,sistem dosyası nasıl düzeir,reset atınca da aynı şey karşıma gelmekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayK -- 5 Nisan 2008; 1:41:39 >

• sorun gider dediğimde sistem dosyası hata veriyor!!!düzelmiyor,ne yapılabilir.kafayı yemek üzereyimmmm.....acil cevappp...
  • ben2 aydır aynı problemi yaşıyorum
    2 kere format attım düzelmedi
    msn plus discovery hiçbirini kurmadım yine aynı hata
    çözüm yolu yok sanırım :S
  • sanırım anlayanda yok :S
  • Aynı sorun ben de yaşıyorum. İnternette saatlerce araştırdım, söylenen bir çok şeyi yaptım ama hala düzelmedi. Bu sorunu yaşayanların sayısı çoğalıyor... Tüm güncelleştirmeleri yaptım, discovery zaten kurulu değil, msn yi son sürüme yükselttim, hatta o anlık bir hata olmuştur diye 1 hafta öncesine sistemde geri dönüş bile yaptım fakat düzelmedi. Yan masamda ki bilgisayardan girilebiliyor, ben giremiyorum...
  • aynı sorun bendede war sabahtan beri uğraşıyorum
  • aynı hata kodu benimde sabahtan beri devam ediyor. kafayı yiyeceğim yokmu bunun çözümünü bilen kimse...
  • Arkadaşlar ben sorunu hala çözemedim, fakat sanıyorum bu sorun msn nin kendisinden kaynaklanıyor. Ben bir çok şeyi denedim fakat çözüme ulaşamadım ama sorun yaşadığım bilgisayarda başkalarının msn leri açılıyor. Çok enteresan birşey... Sanırım bazı adreslerle ilgili msn bir sorun yaşıyor. Çünkü kimin msn sini denediysem açılıyor, sadece kendi adresim açılmıyor. Şifreyi bile değiştirdim fakat sonuç aynı. Ya msn ile ilgili bir sorun var ya da bilgisayarda bizim kendi şifremizle girmemizi engelleyen bir sorun oluştu. Eve gidince başka bir bilgisayardan da deneyeceğim. Bunu da deneyen varsa yazsın lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinmaster

Arkadaşlar ben sorunu hala çözemedim, fakat sanıyorum bu sorun msn nin kendisinden kaynaklanıyor. Ben bir çok şeyi denedim fakat çözüme ulaşamadım ama sorun yaşadığım bilgisayarda başkalarının msn leri açılıyor. Çok enteresan birşey... Sanırım bazı adreslerle ilgili msn bir sorun yaşıyor. Çünkü kimin msn sini denediysem açılıyor, sadece kendi adresim açılmıyor. Şifreyi bile değiştirdim fakat sonuç aynı. Ya msn ile ilgili bir sorun var ya da bilgisayarda bizim kendi şifremizle girmemizi engelleyen bir sorun oluştu. Eve gidince başka bir bilgisayardan da deneyeceğim. Bunu da deneyen varsa yazsın lütfen.

bende şifremi değiştirdim öbür bilgisayarda denedim ama yine aynı hata...ilk defa böyle birşey başıma geliyor kanser oldum

• al benden de o kadar
    evdeki başka bilgisayardada açtım
    sorun devam ediyor
    yine aynı kod 81000306 hata
  • Bu sorunun başka bilgisayarlarda açma ile de çözüleceğini sanmıyorum. Sorun bilgisayarda değil, sanıyorum msn adreslerimizde. Bazın kişi listeniz oluşturulamadığı için msn açılamıyor şeklinde hata mesajları olur, biraz bekleyince düzelir. Sanıyorum buna benzer veya daha büyük bir sorun var ve sorun msn ile ilgili. Bazı kişilerin msn lerinde sorun oluşmuş. Beklemek gerekiyor galiba
  • kesinlikle bilgisayarlar ile ilgili değil
    msn adresleri ile ilgili durduk yerde bazılarının ki bozulmuş
    beklemekden başka yapacak birşey yok sistemden düzeltme yapılıncaya kadar
  • bendede var bu sorun
  • Arkadaşlar benim sorunum düzeldi,
    Msn destek hattına girdim, orada oturum açmamı istedi, kullanıcı adı ve şifremle oturum açtım. Sorunumla ilgili başlık aramaya başladım ama yoktu. Karıştırmaya devam ettim, ingilizce destek alabileceğim birşey var mı diye baktım biraz. Sonra oturumu kapattım ve çıktım. Bi anda msn düzeldi...
    Neden bilmiyorum, nasıl bilmiyorum... Msn destek bölümüne girip orada bir oturum açmayı deneyin...
  • bu sabah kendiliğinden düzeldi
    anlaşılan msn sersiv ile ilgili hiçbir ayar ile oynamayın
  • MSN bazı adreslere özel muamele yapıyor galiba arkadaşlar...

Benim birkaç msn adresi var....en çok kullandığım genelde sorun çıkarırı...girmez..birkaç kez denemeden bağlanmaz.. (bi de en sık kullandığım adres )
    Ve bu olay sadece benim bilgisayarımda değil internet kafelerde (her ne kadar zorda kalmadan kullanmasam da) aynı
    arkadaşların bilgisayarından oturum açarken de aynı...

Diğer msn adresleri sorunsuz bağlanırken ana msn adresim bağlanamıyor...
    Adrese özel muamele var galiba...Kessin var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.