konu hakkında pek bilgim olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum. 1.sorum işlemci hzımı arttırmak için cpu yükseltmek istiyorum fakat sistemime "intel05 E2160 pentiumdual-core SLA82 malay 1,80Ghz/1M/800/06" "Ana kart MSI Micro star Model MS 7387" uygun cpu modeli nedir neye göre arama yapayım. 2.sorum aynı sistem için ekran kartı şuan üstünde olan "MSI NX-7300 256 Mb TD512EH" yeni olarak sistemime uyan ekran kartı tavsiyeniz nedir? harddiskim Samsung HD160HJ 160Gb/7200/8M bunu değiştirmek istediğim zaman sistemime uyum sağlaması açısından yenisini alırkan SATA2 mi SATA3 mü ne almam gerekir. Ram alırken DDR2 için benimkinin üstünde 667U yazmakta yenilemek istersem 667Hz mi almak zorundayım. ve maksimum kaç gb'a kadar sistemimi (sistem yukarıda yazılı) arttırabilirim.
biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. şimdiden tüm yardımlarınız için çok teşekkürler.
benim görüşüm elinizdeki bu sistemi bu şekilde satıp bütçenize göre güncel bir sistem toplamanız bu haliyle bu sisteme ek masraf yapmayın derim
sağolun. şu sorumu cevaplayabilirseniz sevinirim. harddiskim Samsung HD160HJ 160Gb/7200/8M bunu değiştirmek istediğim zaman sistemime uyum sağlaması açısından yenisini alırkan SATA2 mi SATA3 mü ne almam gerekir. Ram alırken DDR2 için benimkinin üstünde 667U yazmakta yenilemek istersem 667Hz mi almak zorundayım. ve maksimum kaç gb'a kadar sistemimi (sistem yukarıda yazılı) arttırabilirim.