Şimdi Ara

Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Sene 2.Senemdi ve yien istedğim puanı alamadım mat ve geo yapmadıgıım icin ygsde.

bu sene her hangi 1 5 senelik üni gidip tekrar seneye girmek istiyorum sınava

obp 40dan 20 ye düsecek buda tahmini 15-20 k atıcak geriye

ygs türkce sosyalde bu sene hatırılı sayılır netlerım vardı
    türkce 37-3
    sosyal 36-4

mat 2 netim vardı 1 tane soruyapmıstım 1 tanede hatalı sorudan gelmıstı
    lysde ise
    LYS edebiyat cografyada 49-3 cografya 19-4 tü

mat -lerde

su temmuz ve aguston ayında evde mat ve geo ogrenmek istiyorum

hedefim PDR bana ygsde 23+ mat neti
    lysde 20+mat--- lys 10+ geo neti yaptıracak tavsiyelrinizi bekliyorum sımdıden tesekkür ederim

• hocam simdi geo dan o neti yapman için konuları ve standart soru tiplerini bilmen gerekiyo - bunun için simetri iyi ama bnm geometri cok zayıf simetride agır diyosan sonuç yayınlarının tek tek konu konu kitaplarından al başla çözmeye ,standart soru tiplerini bitirdigin zaman yapman gereken şey sağlam kaynak olcak , bunun için de fem ygs/lys soru bankası ve birey b kitabını öneririm , çözüp uğraşman lazım , eğer soruyu çözemedikten sonra bırakırsan kalemi orda sıkıntı var demektir , tavsiyem bu geometri adına , hemen hemen hergün yeni bişey ögrenmeye bak geometride kurallar , formüller adına . ve son olarak eger geometride ben göremiyorum ne yapacagımı bilmiyorum diyosan , saldır soruya gerekirse 1 soruda 15-20 dk kal - 2,3,4 gün bunu yaptın 5 ten sonrası kendiliğinden gelecek emin ol ;) hadi simdiden iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: xecutioner96

hocam simdi geo dan o neti yapman için konuları ve standart soru tiplerini bilmen gerekiyo - bunun için simetri iyi ama bnm geometri cok zayıf simetride agır diyosan sonuç yayınlarının tek tek konu konu kitaplarından al başla çözmeye ,standart soru tiplerini bitirdigin zaman yapman gereken şey sağlam kaynak olcak , bunun için de fem ygs/lys soru bankası ve birey b kitabını öneririm , çözüp uğraşman lazım , eğer soruyu çözemedikten sonra bırakırsan kalemi orda sıkıntı var demektir , tavsiyem bu geometri adına , hemen hemen hergün yeni bişey ögrenmeye bak geometride kurallar , formüller adına . ve son olarak eger geometride ben göremiyorum ne yapacagımı bilmiyorum diyosan , saldır soruya gerekirse 1 soruda 15-20 dk kal - 2,3,4 gün bunu yaptın 5 ten sonrası kendiliğinden gelecek emin ol ;) hadi simdiden iyi çalışmalar

hocam onerılerın için teşekkür ederim..

sence 2 ayda düzenli calısmayla bu hedefledıgım netlerı yapacak temeli olustur muyum? Yoksa benim k isadece bir hayal mi?

• matematik adına ise şunları söyleyebilirim - ygs de sayılar ve problemlere yüklen bol bol soru çöz bunlarla ilgili , ztn yarısı bu konular , kaynak olarak simetri iyi , zor olarak ta final yayınları ve fem soru bank. tavsiye ederim , lys adına pek bi bilgim yok , 12.sınıfa geçtim , bilgilendigimde yazarım :D :D
  • quote:

matematik adına ise şunları söyleyebilirim - ygs de sayılar ve problemlere yüklen bol bol soru çöz bunlarla ilgili , ztn yarısı bu konular , kaynak olarak simetri iyi , zor olarak ta final yayınları ve fem soru bank. tavsiye ederim , lys adına pek bi bilgim yok , 12.sınıfa geçtim , bilgilendigimde yazarım :D :D

hocam antremanlar mat 1-2-3-4 kitaplarını tavsiye eder misin?
    birde fem ilk adım mat soru bankasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qabus31

quote:

hocam simdi geo dan o neti yapman için konuları ve standart soru tiplerini bilmen gerekiyo - bunun için simetri iyi ama bnm geometri cok zayıf simetride agır diyosan sonuç yayınlarının tek tek konu konu kitaplarından al başla çözmeye ,standart soru tiplerini bitirdigin zaman yapman gereken şey sağlam kaynak olcak , bunun için de fem ygs/lys soru bankası ve birey b kitabını öneririm , çözüp uğraşman lazım , eğer soruyu çözemedikten sonra bırakırsan kalemi orda sıkıntı var demektir , tavsiyem bu geometri adına , hemen hemen hergün yeni bişey ögrenmeye bak geometride kurallar , formüller adına . ve son olarak eger geometride ben göremiyorum ne yapacagımı bilmiyorum diyosan , saldır soruya gerekirse 1 soruda 15-20 dk kal - 2,3,4 gün bunu yaptın 5 ten sonrası kendiliğinden gelecek emin ol ;) hadi simdiden iyi çalışmalar

hocam onerılerın için teşekkür ederim..

sence 2 ayda düzenli calısmayla bu hedefledıgım netlerı yapacak temeli olustur muyum? Yoksa benim k isadece bir hayal mi?

sen düzenli çalış , istediginin iyisine ulaşırsın , bu iki ay saglam temel at ama :D

• femin ilk adımı iyi ama antremanlarlayı tavsiye etmem :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.