6) bu paketin içinde dual shock 3 mü sisaxis kontrol mü cıkıyor.
cevap vericek arkadaşlara şimdiden teşşekürler.
Kutunun üzerine bak ve
1) CECHH veya daha sonra bir modelse çift lenstir 2) son modellerden olacağını düşünüyorum 65 65 tir ya da 65 90 dır en kötü 3) türkiyede garantili satmak için pal olmalı 4) kutunun üzerinde yazar modeline göre anlarsın (CECH...) 5) Teknosalarda DS3 ile beraber satılıyor diye biliyroum
quote:
Orjinalden alıntı: mcbtrcs
Kutunun üzerine bak ve
1) CECHH veya daha sonra bir modelse çift lenstir 2) son modellerden olacağını düşünüyorum 65 65 tir ya da 65 90 dır en kötü 3) türkiyede garantili satmak için pal olmalı 4) kutunun üzerinde yazar modeline göre anlarsın (CECH...) 5) Teknosalarda DS3 ile beraber satılıyor diye biliyroum
cevapların için teşşekürler bu modellerde scart girişi varmı peyki ?
quote:
Orjinalden alıntı: Kaan312
quote:
Orjinalden alıntı: mcbtrcs
Kutunun üzerine bak ve
cevapların için teşşekürler bu modellerde scart girişi varmı peyki ?
Çıkış sadece HDMI, scart için dönüştürücü aparatlar var.
scart ( komponent kablo ) kutudan çıkıyor ama eğer TV niz LCD ise, HDMI kullanmanızı öneririm . bence gidip PS3 ü yerinde kontrol edin kutusunu açın bir bakın çıkarttırın, seri numarasına falan bakın . ondan sonra almaya karar verin. kafadan iş yapıp sonra üzülmektense, satış görevlisini biraz yorun, içiniz rahat alın.
+++++++++
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme