benim cihazım suuny atmacanın digiline ek 60040 üzerinde suuny 7010 dcı yazılımlı olarak geldi (2 megabaytlık olan) daha sonra buna KSC-511Z -- S/W:V02.00.00 -- H/W:V12.01.A5-- Loder:V6.1.6 --C.A :2.2.2 Yazılımınıattırdım daha sonra kendim kaon ksc511 25 mart yazılımını attım şu anda polsatları multivizyonları cözüyor ben tekrar sunny 7010 dcı veya Digiline 60040 Dcı yazılımını atmak istiyorum ben bunun için hangi yazılımları hangi programlarla sırasıyla nasıl atmalıyım kendim dönüştürmek istiyorumdüşünüyorum şimdiden hepinize teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum birde--------------------------------------------------------------------------------
yardımların için teşekkür ederi zize ir soru daha sormak istiyorum cihazım acıkken kimi kanallarda (türksat,Hotbird,Hispasat,dahil olmak üzere) ekranın sag üst köşesinde kimi kanallarda NO/AV yazıyor buricever,ın yazılımındanmı kaynaklanıyor yoksa kanalda yayın olmadıgı için bilgilendirirseniz sevinirim ne yapmalıyım
neden düzgün çalışan bir cihazı tekrar kurcalıyorsunki bozulursa o zaman düşünürsün şimdilik elleme bence
NO/AV hata olabilirmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme