< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 23 Kasım 2023; 19:14:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yorumlarınızı Bekliyorum

-
-
Araçlar hakkında hiç bir bilginiz olmadığı belli, çünkü hafta sonu 100 Km yapmak için LPG düşünmek çok saçma çünkü. O fiyat bandında en doğru tercihi zaten bulmuşsunuz İ20 iyi bir tercih olur hatta aileniz küçükse İ10 bile mantıklıdır. Motor olarak 1.0 Turbo benzinli gayet iyi bir seçim olur, bu devirde Atmosferik araç almanın mantıklı bir tarafı yok.
-
Peki turbo motorun bakımı vs daha maliyetli oluyormuş, diğerinin de mtv si yüksek her durumda turbo daha mı avantajlı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıfır araç alıyorsunuz ne masrafı çıkaracak? içinize sinen aracı alın derim.
ben forester ile tucson arasında kalıp forester tercih etmiştim doğru düzgün servis ağı yok mesela.
aracın performansı, yakıtı, konforu daha önemli kriterler. aracın içine oturduğunuzda boş gelmeyecek. hatta deneme sürüşü yaparsanız daha net fikir olur.
mtv 1000,2000tl daha düşük ödeyeceğim diye zevksiz bir araç alınmaz.
-
Sadece haftasonları 100km kullanılacaksa (Bence daha çok kullanılır) LPG ile hiç uğraşmayıp 1.0 turbo mantıklı. MTV olarak arada baya fark var. Haftalık 100km için yakıt olayına çok takılmamak gerek.
-
Şayet bir araba alacak olsam hafta sonları 10 km sürmek için alacak olsam bile ilk işim gidip güzel bir firmada LPG taktırmak olur. Zaten geri satarken üstüne koyup satacaksınız. Neden boşuna benzin parası veresiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın Hocam turbolu aracın ne gibi farklı bir bakımı varmış? Yok öyle bir şey. Ayrıca 1.0 Turbo benzinli vergisi de avantajlı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X