Şimdi Ara

Yardımınıza İhtiyacım var Yine :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gardaş dün gece harddiski virüs taraması yapyorduk neyse virüsleri felan buluyor bi yandan da kendi pc mi virüs taraması yapıyorum . Neyse benım Yerel Disk(E) 300 400 gb lık bi klasörlerim vardı virüs taramaları bitti bi baktım Yerel Disk(E) bomboş herşey gitmiş aksine virüsler c de bulmus 10 tane olabılır galiba hatırlamıyorm tam olan benim 300 400 gblık fotograflarıma oldu. Sistem geri yükleme kapalıymış E de . C de açık ama sitemi geri yükleme yapmak isterken yapmıyor Yardımınıza İhtiyacım var Yine :( ve bu hatayı veriyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• Recuva programını indir ve kur. Bu program ile E diskini derin tarama yaptır. Umarım resimlerinizin hepsini kurtarabilirsiniz.

İndir: rcsetup153.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Recuva programını indir ve kur. Bu program ile E diskini derin tarama yaptır. Umarım resimlerinizin hepsini kurtarabilirsiniz.

İndir: rcsetup153.exe

indirdim deniyorum bakalım inş olur ya ne var ne yok tüm fotoğraflarım gitti çünkü :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memtklnc -- 27 Mayıs 2017; 16:30:30 >
  • memtklnc M kullanıcısına yanıt
    Çok zaman geçirtme, hemen yap. Sality virüsü gibi bir şeyse kendini tüm dosyalara işlemiştir büyük ihtimalle. Ya da bilindik bir güvenlik programı kullanmadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 28 Mayıs 2017; 19:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Çok zaman geçirtme, hemen yap. Sality virüsü gibi bir şeyse kendini tüm dosyalara işlemiştir büyük ihtimalle. Ya da bilindik bir güvenlik programı kullanmadın?

yaptım kardeşim oldu %85 %90 fotoğrafı kurtardım
  • memtklnc M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.