Oncelikle iyi aksamlar arkadaslar ben lise 3 e gidiyorum okul bitti lise 4 e gecicem ANADOLU TEKNIK OGRENCISIYIM elektrik-elektronik haberlesme okuyorum.Bugune kadar muhendislik istiyordum ama forumda dolastim ve arkadaslar bu meslek bitmis herkes muhendis diyince bi an gelecegim gozumun onune geldi ve ben daha garanti ve saglam gelirli bir is istiyorum yani geliri tecrubeli bi elemana en az 3.500 civari verilmesini istiyorum hangi meslek grubuna yonelmeliyim sozelim daha iyidir tarihi severim matematigim iyi degil pek ama ustunde durmaya calisiyorum geometriden hic anlamam biyolojim orta derecede fizik biraz iyi idare eder kimyada oyle hic denemeye gitmedim dershaneye bu sene yazildim seneye baslicam siz neler onerirsiniz yazin stajim var ama ben yinede test alicam kaynak alicam ve calismaya baslicam sizler ne onerirsiniz lutfen bu konuda beni aydinlatin simdiden tesekkur ederim yazan yazmayan herkese hayirli aksamlar.
Hangi alanı seçersen seç şöyle 3500 lira kazanayım en az diye bişey yok her meslek grubunda az kazananda çok kazanan da olacaktır. (Tıp fakültesi hariç)