Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorum olacak..

elimde wizard +8 (flame basılı) olan bir staffi nasıl glacier basılı hale dondurebilirim? Aklımda aşikar olarak bunun bir scrolla yapıldıgını ve basıldıgını biliyorum.. Bu scrollun adı nedir? Bu scrollu magic anvilin onunden mi alıcam yoksa hayvanlardan dusen bir scrollmu? Yardım ederseniz cok memnun olurum arkadaşlar.. Bir de bu flame staffi glaciere cevirirken yanma olasılıgı var mıdır?

Şimdiden teşekkürler

• bir up
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorum olacak..

elimde wizard +8 (flame basılı) olan bir staffi nasıl glacier basılı hale dondurebilirim? Aklımda aşikar olarak bunun bir scrolla yapıldıgını ve basıldıgını biliyorum.. Bu scrollun adı nedir? Bu scrollu magic anvilin onunden mi alıcam yoksa hayvanlardan dusen bir scrollmu? Yardım ederseniz cok memnun olurum arkadaşlar.. Bir de bu flame staffi glaciere cevirirken yanma olasılıgı var mıdır?

Şimdiden teşekkürler

Dispel Scroll / Middle Class item olanindan alicaksin arkada$im / Charon dan alicaksin / yanma olasiligi %0 dir ama Upgrade ederken 55k parani alir :)

iyi oyunlar.

• middle class scrolların arasında bir tane scrollda "Fire staff to Glacier staff " yazar(oku scrollun üstüne götürünce gözükür zaten)onu alıp basacaksın.yanma ihtimali yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorum olacak..

Şimdiden teşekkürler

Dispel Scroll / Middle Class item olanindan alicaksin arkada$im / Charon dan alicaksin / yanma olasiligi %0 dir ama Upgrade ederken 55k parani alir :)

iyi oyunlar.

Cok teşekkür ediyorum yardımlarınız icin evet gordum scrollu tesekkurler

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 9 Temmuz 2007; 17:14:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Yardımınıza İhtiyacım Var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.