Şimdi Ara

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dayım inşaat mühendisliği veya mimarlık okumamı istiyor nedeni ise o sektörde olduğu için direkt patron olursun diyor.

Ben de 2 yıldır bilgisayar mühendisliğini çok istiyorum. Ama para da istiyorum ekmek olmadan işin bi anlamı yok ve bilgisayarda o parayı kazanma ihtimalim düşük. Çünkü izmirdeyim dayımlar devamlı inşaat yapıp duruyorlar ve kentsel dönüşüm hiç bitmez diyor.

Dayım iyiliğim için böyle diyor arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın kendi çıkarlarında kullanmaz zaten bana ihtiyacı yok.

Ne yapmalıyım sizce çok kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-030543F64 -- 2 Ağustos 2018; 14:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Up :|
  • Kalbinden gecen meslegi dinle. Mimar veya insaat muhendisligi olmak icin fizik + cizim(mimarlik) yetenegin olmali. Ancak tr de insaatin cok fazla oldugu goz ardi edilemez ancak bu insaat sektoru sen mezun olana kadar da umarım patlamaz. Bilgisayar icinse yurt disinda is imkanlari boldur ancak bunun icinde senin kendini 4 yil boyunca kaba tabirle hayvan gibi geliştirmen beklenir. Yoksa asgari ucretin 2 katini alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Yardımınıza İhtiyacım Var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.