Şimdi Ara

Yardımcı Teknik Direktör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray ile 2013-2014 sezonuna başlamak üzereyim. Ümit Davala'yı oyun başında kovup yerine Bruno Demichelis'le anlaşmıştım ama o da emekli oluyor. Bana özellikleri çok iyi olan yardımcı teknik direktörler önerebilir misiniz?

• Brazilya milli takımının yardımcı teknik direktörünü dene s****i lobo galiba isimi
  • Tony Coton, Tito Vilanova
  • Asistan olarak çok iyi isimler var. Ben daimi olarak büyük takımların başına geçtiğimde hemen Inter'den Giuseppe Baresi'yi alırım. Muhteşem bir adam.

Orta seviye takımlar için Sidnei Lobo iyidir.
  • Dediğiniz adamlardan bir tek Sidnei Lobo çıktı bende diğerlerini arattım çıkmadılar, Profili Demichelis'in tırnağı etmez ama imzaladım Lobo ile bakalım nasıl olacak.
  • Tony Coton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda internete güvenme. Kendi takımına en uygun özellikte ki adamı ara ve bul. %99 bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bu konuda internete güvenme. Kendi takımına en uygun özellikte ki adamı ara ve bul. %99 bulursun.

Aslında dediğin doğru ben Demichelis'i kendim bulmuştum, nette adını hiç göremedim.
    Ama benim asıl sorunum hangi özellikleri yüksek olmalı onu tam kestiremiyorum.
  • Yardımcı antranörde taktik bilgisine dikkat et tatile cıkınca sen o yönetecek takımı
  • Eğer takım konuşmalarını asistana bırakacaksan motivasyonu iyi olsun,
    uyum sağlama mutlaka olsun yeni transferler takıma daha iyi uyum sağlar,
    adam yönetimi, taktik bilgisi, disiplin ve gençlerle çalışma da illa ki olmalı bu sıradakiler en önemlisi.
    ayrıca yetenek yargılama ve potansiyel yargılama iyi olursa oyuncuların daha ne kadar gelişecek tahmin edebilirsin yıldızlara göre.

Oyunu açınca kendi asistanımın ismini yazarım Caravetta gibi bişeydi ama tam ismini unuttum.

Edit: Elio Carravetta Brezilyalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 13 Eylül 2012; 21:52:08 >
  • Tito Vilanova
  • Geç fark ettim, yeni kariyer açan olursa aklında bulunsun. Özellikle Brezilya ligini seçip Datebase'yi geniş yaparsanız çok iyi koçlar ve yardımcı antrenörler çıkıyor
  • Tito geliyor mu Beşiktaş'a?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.