Bildirim
Yardımcı Olurmusunuz Kararsız Kaldım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
ps4 ün çıkması yakın (oyunları beklemek ölüm ama) ps3 yerine ps4 ü beklerim ben olsam oyunları tercih ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: anayols
ps4 ün çıkması yakın (oyunları beklemek ölüm ama) ps3 yerine ps4 ü beklerim ben olsam oyunları tercih ederim
ps4'ün oyun paraları çok can yakar ps3 bile az buz değil iken benim sormak istediğim ocak ta alıcam ben ps3'ü fiyatı ne kadar düşer yani 60 ya da 120 gb bir modeli 350 liraya alabilirmiyim -
up -
hocam düşer ama 350 lira falan olmaz sanırım -
quote:
hocam düşer ama 350 lira falan olmaz sanırım
peki ne kadar düşer bir fikrin varmıhttp://www.syd.com.tr/Sony-Ps3-160-GB-Slim-3D-24-Ay-Garantili,PR-136.html bu ne kadar olur mesela -
tahminim kdv dahil 420 -450 civarı olur sanırım -
quote:
tahminim kdv dahil 420 -450 civarı olur sanırım
peki fikirlerin için saol -
Normalde gta için değer derdim ama ps4 çıkacak zaten bence 2. seçenek daha mantıklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
Normalde gta için değer derdim ama ps4 çıkacak zaten bence 2. seçenek daha mantıklı.
ps4 almayı hiç düşünmüyorum pc ye çıkması beni ilgilendiriyor açıkçası eğer ocak ayına kadar çıkmaz ise veya duyrulmazsa bir ps3 alıcam mecbur -
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock69
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
Normalde gta için değer derdim ama ps4 çıkacak zaten bence 2. seçenek daha mantıklı.
ps4 almayı hiç düşünmüyorum pc ye çıkması beni ilgilendiriyor açıkçası eğer ocak ayına kadar çıkmaz ise veya duyrulmazsa bir ps3 alıcam mecbur
Ocak ayına kadar çıkacağını ben hiç sanmıyorum ve Red dead redemptiondan sonra pc ye çıkmama ihtimali bile var bana göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X