Şimdi Ara

Yardımcı Olurmusunuz Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 almayı düşünüyorum sırf gta v için ama bi yandan da onlara vereceğim parayla pc'me bf4pre+watchdgos+ac4+codghost gibi oyunlar alabilirim siz ne dersiniz

ps3 12 gb superslim+ gta v

ya da

bf4pre+codghosts+ac4+watchdogs(oyunların hepsi pc)

• up
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    ps4 ün çıkması yakın (oyunları beklemek ölüm ama) ps3 yerine ps4 ü beklerim ben olsam oyunları tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anayols

ps4 ün çıkması yakın (oyunları beklemek ölüm ama) ps3 yerine ps4 ü beklerim ben olsam oyunları tercih ederim

ps4'ün oyun paraları çok can yakar ps3 bile az buz değil iken benim sormak istediğim ocak ta alıcam ben ps3'ü fiyatı ne kadar düşer yani 60 ya da 120 gb bir modeli 350 liraya alabilirmiyim
  • up
    hocam düşer ama 350 lira falan olmaz sanırım
  • quote:

hocam düşer ama 350 lira falan olmaz sanırım

peki ne kadar düşer bir fikrin varmıhttp://www.syd.com.tr/Sony-Ps3-160-GB-Slim-3D-24-Ay-Garantili,PR-136.html bu ne kadar olur mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tahminim kdv dahil 420 -450 civarı olur sanırım
  • quote:

tahminim kdv dahil 420 -450 civarı olur sanırım

peki fikirlerin için saol
  • Normalde gta için değer derdim ama ps4 çıkacak zaten bence 2. seçenek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Normalde gta için değer derdim ama ps4 çıkacak zaten bence 2. seçenek daha mantıklı.

ps4 almayı hiç düşünmüyorum pc ye çıkması beni ilgilendiriyor açıkçası eğer ocak ayına kadar çıkmaz ise veya duyrulmazsa bir ps3 alıcam mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Normalde gta için değer derdim ama ps4 çıkacak zaten bence 2. seçenek daha mantıklı.

ps4 almayı hiç düşünmüyorum pc ye çıkması beni ilgilendiriyor açıkçası eğer ocak ayına kadar çıkmaz ise veya duyrulmazsa bir ps3 alıcam mecbur

Ocak ayına kadar çıkacağını ben hiç sanmıyorum ve Red dead redemptiondan sonra pc ye çıkmama ihtimali bile var bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.